29 en 30 november
Kijkdagen op DroomPark De Zanding!

De Zanding op de Veluwe

Zaterdag 29 november is DroomPark De Zanding voor de laatste maal te zien in "Droom van een Tweede Huis" op RTL 4! Tezamen met de uitzending worden er dit weekend KIJKDAGEN gehouden op het park met aantrekkelijke aanbiedingen!  Lees verder!>>

Unieke, éénmalige actie op de 8-persoons Villa Avantage. Een prachtige stenen villa, waarvan wij nog slechts 5 woningen beschikbaar hebben. Deze woningen kunnen wij uitsluitend dit weekend aanbieden van €199.000 voor €149.999,-!! Lees snel verder>>    

DroomPark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. De Zanding is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht en bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt. Wilt u wild zien? Achter het park staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten of talloze reeën.

Een bungalow huren of kopen? Op dit luxe en kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe vindt u diverse prachtige vakantiehuizen en kunt u natuurlijk ook prima kamperen op één van de vele ruime kampeerplaatsen. Op vakantiepark de Zanding zijn de ontwikkelingen in volle gang en heeft u diverse mogelijkheden om te investeren in uw eigen tweede huis.

Nieuws: het nieuwe overdekt zwembad is geopend! Lees snel verder>>

DVETH op tv én open dagen!

"Droom van een Tweede Huis" weer op RTL4 mét open dagen!

Tot en met zaterdag 29 november zijn we weer terug op de buis met een nieuw, inmiddels al het 4e, seizoen Droom van een Tweede Huis! Wederom 13 weken lang te zien op RTL 4: zaterdag om 17.00 uur en zondag om 12.30 uur! Uiteraard houden wij ook dit seizoen weer OPEN DAGEN op de parken in de uitzending! U bent van harte welkom!

Meer informatie...