Welkom bij DroomParken
Even lekker weg.........

Maak je droom waar

Logeer en probeer

Heeft u interesse in de aankoop van uw eigen vakantiewoning op één van onze Droomlocaties? Dan nodigen wij u van harte uit om eens te 'logeren en proberen'. We hebben een leuk 'Logeer en probeer arrangement' voor u samengesteld, zodat u met twee personen een weekendje kunt komen sfeer proeven op DroomParken. Op deze manier kunt u zelf ontdekken welke eisen en wensen u stelt aan uw eigen vakantiewoning. U zult zien: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij adviseren wij u graag persoonlijk!

Uw aankoopadviseur

Norbert Hakhoff
06 - 12 12 05 02
bel mij terug

Droom van een Tweede Huis

DroomParken was afgelopen seizoen wekelijks te zien in het TV programma 'Droom van een Tweede Huis' op RTL4. In elke aflevering stond een vakantiepark centraal. Corine Boon maakte sportieve uitjes met de vakantiegangers op verschillende DroomParken en Marco Budding ging samen met geïnteresseerde kopers op zoek naar de ideale vakantiewoning in deze prachtige natuurgebieden. Via www.droomvaneentweedehuis.nl kunt u de afleveringen terugkijken. Vanaf 18 maart 2017 wordt 'Droom van een Tweede huis' weer op televisie uitgezonden.

Data Open Dagen

 • Vanaf half maart in 2017 bent u tijdens de open dagen weer van harte welkom om uitgebreid kennis te maken met onze parken en de recreatiewoningen.

Stoffering en meubelen

Op het gebied van het interieur van de bungalow kunt u zich in overleg met enkele samenwerkende bedrijven optimaal laten adviseren. Zo wordt uw bungalow ingericht op een manier waarop u zich ook werkelijk thuis gaat voelen. Als u ervoor kiest uw bungalow te gaan verhuren kunt u terecht bij DroomHuis interieurs welke de volledige inrichting van uw woning voor u verzorgen.

Het interieur

De indeling van uw bungalow of chalet wordt zoveel mogelijk in overeenstemming met u gerealiseerd. Zelfs meerdere slaapkamers zijn mogelijk. Alle mogelijke opties worden door onze adviseurs met u besproken. De keuken van uw nieuwe woning bepaalt u geheel naar eigen wens. Hetzelfde geldt voor de stoffering van het object.

Het exterieur

Buitenafwerking van een chalet kan worden uitgevoerd in Canexel. Mogelijkheden in dakbedekking zijn: Canadese daksingels in diverse kleuren, dakpannen of een bitumen dak. Uw bungalow wordt aangesloten op alle moderne infrastructuur als aardgas, water, elektra, riool en CAI.

Afspraak maken

We nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek.
Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Maak direct een afspraak

10x zeker weten

 • U krijgt alle tijd om uw vakantiewoning uit te zoeken.
 • Het gaat om een lange termijn relatie, wij willen dat u het fijn hebt!
 • Als particulier hebt u uiteraard 3 dagen bedenktijd.
 • Uw vakantiewoning is en blijft een waardevol bezit.
 • De geïndexeerde parkkosten zijn volledig transparant.
 • U bepaalt zelf of u tuinonderhoud aan ons uitbesteedt.
 • Verhuren levert u rendement op. Vast of variabel, aan u de keus.
 • Onze boekingscentrale en verhuurpartners zorgen voor vakkundig verhuur.
 • In het onafhankelijke adviespanel zijn verhurende eigenaren vertegenwoordigd.
 • Uw vakantiewoning weer verkopen? Wij adviseren goed.

Rendement behalen met uw recreatiewoning

Recreatiewoningen met een investering vanaf € 100.000,- zijn solide, tastbare en veilige objecten om in te investeren. U ziet de staat van uw woning, u kunt het bekijken en verbeteren; u weet wat er gebeurt met uw investering. Een prettig gevoel. Het rendement kan in korte termijn snel oplopen uit een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten. Daarnaast ervaart u op langere termijn ook een waardevermeerdering van uw woning. Uiteraard kunt u zelf ook genieten van uw recreatiewoning.

DroomParken heeft diverse unieke, prachtige locaties tot haar beschikking zodat u precies dat plekje vindt, waar u naar op zoek bent. Daarnaast verzorgen wij graag de gehele verhuur voor u!

Meer informatie

 

Fiscale voordelen

Eigenaar zijn van één of meerdere recreatiewoningen spreekt niet alleen tot de verbeelding, net als de objecten zelf blijkt ook het rendement tastbaar, veilig en solide. Rendement op langere termijn door waardeontwikkeling en rendement op korte termijn door verhuur­opbrengst. Logisch gevolg is dat beleggen in recreatiewoningen en
chalets zeer de moeite waard is. Zeker in deze tijd! 

De recreatiesector geniet al jaren van een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser zal worden. U hoeft niet te wachten op toekomstige (waarde)ontwikkelingen, want door verhuur kan uw recreatiebezit al direct financieel voordeel opleveren. U profiteert al meteen van alle belastingvoordelen. 

Meer informatie

bekijk het totale aanbod
Informatie pakket aanvragen
Dhr.  Mevr.