De Zanding
15 & 16 oktober

Najaarsevent Food in the Woods

Open dagen ‘Food in the Woods’

DroomPark de Zanding
Vijverlaan 1
Otterlo

Zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober

De herfst is weer ingetreden. Een geweldige tijd voor een mooie boswandeling of fietstocht over de Veluwe. Komt u dan ook even kijken op DroomPark de Zanding in Otterlo? Velen kennen dit prachtige park bij het meertje nog van vroeger tijden, maar wanneer u al een tijdje niet meer geweest bent zult u verrast zijn door de metamorfose die dit park heeft doorgemaakt. Prachtige luxe chalets en strandvilla’s staan tijdens de open dagen voor u open om te bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de aankoop, verhuur en huur van deze schitterende recreatiewoningen.

Maar er is veel meer. Het park is geheel in herfstsferen en er is van alles te beleven. U kunt het dagrecord neerzetten door de smalste schijf te zagen van een boomstam, een golfintroductie volgen, naar de indrukwekkende demonstratie schapen drijven met bordercollies kijken of gewoon een lekker pompoensoepje of warm hapje te nemen bij één van de foodtrucks. Het thema is niet voor niets Food in the Woods.

Kinderen kunnen hun hart ophalen. Zij kunnen onder meer knollen hollen, pinda’s rijgen, poppetjes maken van eikels en kastanjes of gezellig samen met u tamme kastanjes en appels poffen boven een kampvuur. De natuur staat weer centraal deze dagen.

Bekijk hier het volledige programma

Introducees zijn ook van harte welkom. Iedereen is welkom om kennis te komen maken met dit prachtige DroomPark in de bossen bij Otterlo.

Meld u nu alvast aan en krijg een muntje ter waarde van € 5 bij aankomst die u kunt besteden bij één van de foodtrucks.

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het event ‘Food in the Woods’ op DroomPark De Zanding op:
Met volwassenen en kinderen
Opmerkingen