Typisch Hollands bij DroomPark Molengroet

Zaterdag 17 en zondag 18 september, 12.00 - 17.00 uur

Van drop tot Delfts Blauw en van tulpen tot stroopwafels. In het weekend van 17 september staat alles in het teken van ‘Typisch Hollands’ bij DroomPark Molengroet. Komt u ook naar het speciale nazomerevent?

Typisch Hollandse activiteiten

Zeggen wij Typisch Hollands, dan weten wij zeker dat u meteen aan een aantal typisch Hollandse dingen denkt zoals klompen, tulpen, koeien, kaas en noem maar op.. Over het hele terrein van DroomPark Molengroet worden zaterdag en zondag typisch Hollandse activiteiten georganiseerd en kunt u typisch Hollandse producten kopen en bekijken en eten en drinken.

Van harte welkom

Dit is uw kans om Droompark Molengroet volkomen vrijblijvend te bezoeken. Over het hele park staan verschillende typen modelwoningen die u kunt bekijken. Van vrijdag tot en met zondag staan onze adviseurs voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden tot aankoop van zo’n woning op één van de DroomParken en de eventuele verhuur ervan door ons.

Bent u meer van het huren? Dan is dit ook uw kans om onze recreatiewoningen eens van binnen te zien. Wilt u gewoon een leuke middag? Ook dan bent u van harte welkom. Introducees geven wij ook een warm welkom. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Schrijf u zich, en uw eventuele introducees, alvast vrijblijvend in via het formulier. U ontvangt dan bovendien een leuke attentie!

Bekijk hier het volledige programma

Download de app van Molengroet!

Wist u dat u met onze app ook altijd het laatste nieuws over het park bij de hand heeft? U kunt er zelfs leuke foto's mee maken die u in onze fotoframes kunt plaatsen. Deel de leukste foto's tijdens het Typisch Hollands-evenement ook op social media, zoals de Facebook-pagina van DroomParken, of op Instagram of Twitter.

Wanneer u gebruik maakt van de hastag #typischhollands maakt u kans op een gratis weekend vakantie bij één van de DroomParken.

 

Tot ziens op DroomPark Molengroet!

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het event ‘Typisch Hollands’ op DroomPark Molengroet op:
Met volwassenen en kinderen
Opmerkingen