Spelen met wind en water
…dat wil je bij Schoneveld

Schoneveld in Zeeland

ZINDERENDE ZOMER KAMPEERAANBIEDING:

Kom kamperen op Schoneveld vanaf maandag 11 augustus t/m 31 augustus met 50% korting 

  • Kampeerverblijf van minimaal 3 aaneengesloten nachten 50% korting op basis huurtarief (inclusief 2 personen)
  • Extra personen euro 5,00 p.p.p.n. / plus bijkomende kosten zoals toeristenbelasting, hond, reserveringskosten etc.
  • 11.08.14 – 23.08.14 nachttarief euro 33,00 min 50% = euro 16,50 VP de luxe 35,00 / 17,50 
  • 23.08.14 – 31.08.14 nachttarief euro 30,00 min 50% = euro 15,00 VP de luxe 32,00 / 16,00
  • Deze actie is alleen telefonisch te boeken via 088-0551500actievoorwaarden: www.droomparken.nl/actievoorwaarden

Op ons prachtige, schone en verzorgde vakantiepark Schoneveld vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan de kust. Deze camping aan het strand van Zeeland, met overdekt zwembad, is pal aan zee gelegen, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een 5 sterren camping waar u ieder seizoen kunt genieten van de Zeeuwse luchten, de rust, de duinen, de langgerekte stille dijken en gezellige en pittoreske dorpjes.

Op DroomPark Schoneveld kunt u zowel kamperen als een chalet of bungalow boeken. Deze camping in Zeeuws-Vlaanderen is ruim opgezet en erg kindvriendelijk ingericht, met leuke speelvoorzieningen en een overdekt zwembad en diverse faciliteiten.

Uw tweede huis in Zeeland
Op Droompark Schoneveld heeft u ook de mogelijkheid om te investeren in uw eigen tweede huis. Het aanbod van de verschillende woningen en de overige informatie vindt u hier.

Z O M E R V A K A N T I E !

Nog geen zomervakantie geboekt? Wacht niet te lang!

Onderuitgezakt met een goed boek, heerlijke temperaturen, het zonnetje in uw gezicht, de kinderen de tijd van hun leven en de natuur op zijn best! Het is dé tijd van het jaar waar wij Nederlanders elk jaar opnieuw enthousiast naar uit kijken; de zomervakantie! En waar kunt u dat beter vieren dan bij ons? DroomParken liggen op unieke stukjes Nederland van Limburg tot Noord-Holland, van de Veluwe tot de Zeeuwse kust! Maar wacht niet te lang met boeken! In deze hoogseizoen periode stromen de parken al vroeg vol. Zorg dat u dát ene mooie plekje op dat prachtige park op tijd boekt, zodat u zeker bent van een heerlijke zomervakantie. Het is genieten bij DroomParken. Even lekker weg!

Boek uw zomervakantie!