Dat heerlijke vakantiegevoel...
... krijgt u bij Spaarnwoude

DroomPark Spaarnwoude in Noord Holland

Afgelopen weekend hebben wij open dagen gehouden op DroomPark Spaarnwoude. Wegens de enorme belangsteling op het park hebben wij niet alle bezoekers op een DroomParken-waardige manier te woord kunnen staan. Om deze reden houden wij aankomend weekend op zaterdag 29 november en zondag 30 november opnieuw KIJKDAGEN op  het park! De kijkdagen-gebonden aanbieding waarbij u een gratis inventarispakket krijgt bij aankoop van een woning, geldt dan ook dit weekend nog! Kom langs, u bent van harte welkom! Lees verder!>>

Ontdek het splinternieuwe centrumgebouw op Spaarnwoude, met zwembad, wellness en brasserie!

Vakantiepark Spaarnwoude is gelegen in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland, een omgeving met weidse polders en bos waar u kunt fietsen, wandelen, zwemmen, maar ook klimmen, golfen, skiën en kanovaren. U kunt op ons vakantiepark diverse vakantiewoningen en chalets huren, het aanbod is erg gevarieerd. Houdt u van kamperen? Dan is camping Spaarnwoude ook een mooie bestemming, met ruime kampeerplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Daarnaast is DroomPark Spaarnwoude een toplocatie om te investeren in uw eigen vakantiehuis, waarmee u een aantrekkelijk rendement kunt realiseren. Op slechts één kilometer afstand bevindt zich het treinstation Halfweg Zwanenburg. Binnen 7 minuten bent u op Amsterdam Centraal of Haarlem! Liever naar het strand? In slechts 13 minuten arriveert de trein in Bloemendaal en in slechts 20 minuten in Zandvoort aan Zee.

DVETH op tv én open dagen!

"Droom van een Tweede Huis" weer op RTL4 mét open dagen!

Tot en met zaterdag 29 november zijn we weer terug op de buis met een nieuw, inmiddels al het 4e, seizoen Droom van een Tweede Huis! Wederom 13 weken lang te zien op RTL 4: zaterdag om 17.00 uur en zondag om 12.30 uur! Uiteraard houden wij ook dit seizoen weer OPEN DAGEN op de parken in de uitzending! U bent van harte welkom!

Meer informatie...