Open dagen op Spaarnwoude...
...20 en 21 september , u bent van harte welkom!

DroomPark Spaarnwoude in Noord Holland

Wegens groot succes worden er aankomend weekend op 20 en 21 september wederom kijkdagen gehouden op Spaarnwoude! U bent van harte welkom op deze dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur! Lees meer>>

De nieuwste innovatie in recreatiebouw, nu ook DroomPark Spaarnwoude: de grootste recreatiewoning van Nederland, de Cube Magnifique!

Vakantiepark Spaarnwoude is gelegen in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland, een omgeving met weidse polders en bos waar u kunt fietsen, wandelen, zwemmen, maar ook klimmen, golfen, skiën en kanovaren. U kunt op ons vakantiepark diverse vakantiewoningen en chalets huren, het aanbod is erg gevarieerd. Houdt u van kamperen? Dan is camping Spaarnwoude ook een mooie bestemming, met ruime kampeerplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Daarnaast is DroomPark Spaarnwoude een toplocatie om te investeren in uw eigen vakantiehuis, waarmee u een aantrekkelijk rendement kunt realiseren. Op slechts één kilometer afstand bevindt zich het treinstation Halfweg Zwanenburg. Binnen 7 minuten bent u op Amsterdam Centraal of Haarlem! Liever naar het strand? In slechts 13 minuten arriveert de trein in Bloemendaal en in slechts 20 minuten in Zandvoort aan Zee.

DVETH op tv én open dagen!

"Droom van een Tweede Huis" weer op RTL4 mét open dagen!

Vanaf zaterdag 30 augustus zijn we weer terug op de buis met een nieuw, inmiddels al het 4e, seizoen Droom van een Tweede Huis! Wederom 10 weken lang te zien op RTL 4: zaterdag om 17.00 uur en zondag om 12.30 uur! Uiteraard houden wij ook dit seizoen weer OPEN DAGEN op de parken in de uitzending! U bent van harte welkom!

Meer informatie...