Voorjaarsevents bij DroomParken
een weekend vol gezelligheid en activiteiten... komt u ook?

Voorjaarsevents

Kom dit voorjaar naar de events van DroomParken! Vanaf 18 maart is er elk weekend op één van de DroomParken een event. Voor u een uitgelezen kans om eens rond te neuzen en de sfeer te proeven op dat ene DroomPark waar u nieuwsgiering naar bent! Er zijn tal van activiteiten, demonstraties en kunt u alle beschikbare vakantiewoningen en kampeerplekken bekijken om al vast te beginnen aan uw vakantie (voor)pret. Wellicht heeft u ook interesse in het zelf bezitten van een 2e woning op een van onze parken. Onze aankoopadviseurs staan tijdens de events voor u klaar en kunnen u voorzien van alle gewenste informatie. Neem gerust de tijd: de events vinden plaats tussen 11.00 en 17.00 uur!

Naast de zes genoemde voorjaarsevents op deze webpagina, vinden er in de maanden april en mei nog meer events plaats op onze parken! In de aanloop daarvan wordt hierover meer bekend gemaakt. Houd dus deze pagina in de gaten!

Droom van een Tweede Huis

Naast de events staat er elk weekend een park in de spotlights tijdens ons eigen televisieprogramma 'Droom van een Tweede Huis'! Vanaf 18 maart wordt er elke zaterdag om 17.00 uur en elke zondag om 12.20 uur een aflevering uit het seizoen najaar 2016 herhaald. In dit programma gaan gezinnen, stellen en groepen vrienden opzoek naar de ideale vakantiewoning op één van de DroomParken. Daarnaast is te zien wat een DroomPark allemaal te bieden heeft en wat er zoal te doen is in de omgeving.