Home

Ontdek de nieuwste aanwinst van Droomparken in Enkhuizen 

Een prachtig nieuw park op een toplocatie aan het water

Binnenkort komen wij met groot nieuws. Een nieuw Droompark aan het IJsselmeer vlakbij het historische dorpje Enkhuizen. Een toplocatie aan het water waar een volledig nieuw Droompark wordt ontwikkeld.

Investeren in een vakantiewoning of chalet is een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu, vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment dus om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Wil je meer informatie over dit nieuwe park en het investeren in een vakantiewoning op dit nieuwe park?  Schrijf je in via onderstaand formulier en wij houden jou op de hoogte van alle ontwikkelingen. Of neem direct contact op met onze accountmanager Dhr. Johannes Meijer via j.meijer@somniumrecreatie.nl of +31 (0)6 230 565 49. 

Informatie aanvragen

 

Prachtig park op een toplocatie
Wil je meer informatie?
  • De nieuwste aanwinst van Droomparken op een toplocatie aan het Veluwemeer. Wil je meer informatie over dit nieuwe park en het investeren in een recreatiewoning?

Wil je meer informatie over de nieuwste van Droomparken?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

 Vul onderstaand formulier in en wij houden jij op de hoogte van de laatste ontwikkeling