Fietsen met Reynaert

05-05-2018- 30-09-2018

VOSSEN is een culturele expeditie waar je per fiets het prachtige Waasland en het Hulsterambacht ontdekt. Jullie gids van dienst is niemand minder dan Reynaert de vos, het hoofdpersonage uit het gelijknamige middeleeuwse dierenepos.

Verwacht geen klassieke fietstocht, maar een belevenisparcours vol ongeziene en magische avonturen. 
Startend op Linkeroever (Kallo Belgie), waar momenteel een heus middeleeuws dorp wordt opgebouwd, neemt deze route u mee langs kunst, erfgoed en natuur, helemaal tot aan Hulst en weer terug. Op verschillende locaties, speciaal voor dit evenement gecreëerd, brengen we het Reynaertverhaal tot leven dankzij diverse moderne digitale technieken. Een interactieve speurtocht onderweg maakt de Reynaertexpeditie helemaal compleet. Deelnemen aan VOSSEN is een ontmoeting met het verleden in een hedendaags jasje. De geschiedenis passeert letterlijk onder de banden van jefiets.

Ga dus deze zomer gezellig met ons mee VOSSEN, het wordt beslist een onvergetelijk avontuur!

PS: Geschikt voor jong en oud, dus ideaal gezinsuitje, mits je 40 km kunt fietsen. Fietsen zijn te huur, best online reserveren vanwege beperkte capaciteit. Jongeren t/m 18 jaar gratis toegang. Meer info op de website: Vossen Vlaanderen

Event
Fietsen met Reynaert
Datum
05-05-2018
Einddatum
30-09-2018