Droomparken steunt All Star Rally

In januari 2020 neemt All Star Rallyteam van Johan Elfrink weer deel aan de Africa Eco Race. Zondag 5 januari zal de grotendeels zelf ontwikkelde Mercedes-Benz Zetros rallytruck aan de start in Monaco verschijnen en ook dit jaar steunt Droomparken All Star Rallyteam tijdens de Africa Eco Race.

De voorpret is zaterdag 23 november al begonnen tijdens de preproloog in Eersel (Noord-Brabant). Tijdens dit race evenement konden fans een kijkje nemen tussen de paddocks en stands van de deelnemers en bij de 2km rally baan. Droomparken was hier bij aanwezig om een leuke winactie aan te kondigen.

Voorspel en win 

Als onderdeel van deze samenwerking kun jij tijdens de Africa Eco Race dagelijks kans maken op een gratis weekendverblijf tijdens het meet & greet weekend (8 februari) op Droompark Marina Strandbad. Wat moet je doen? Voorspel dagelijks de winnaar van de volgende etappe en de positie die All Star Rallyteam de volgende etappe zal bemachtigen. Na afloop van iedere etappe maken wij de dagwinnaar bekend. Naast het gratis verblijf tijdens het meet & greet weekend, wint de deelnemer die de meeste voorspellingen juist heeft een week vakantie bij Droomparken!

Spelregels

Gedurende de Africa Eco Race kun jij dagelijks kans maken op een gratis weekendverblijf bij Droomparken tijdens het Meet & Greet weekend 8 februari 2020. Wat moet je daarvoor doen?

- Bezoek vanaf 5 januari dagelijkse deze webpagina om je voorspelling in te vullen via het formulier.

- Voorspel welk team de volgende etappe wint.

- Voorspel welke positie All Star Rally de volgende etappe zal bemachtigen.

- De voorspellingen zijn alleen van toepassing op de auto/truck competitie.

- De etappes vinden plaats van 7 t/m 19 januari

- Dagelijks maken wij een dagwinnaar bekend 

Etappe overzicht

 

EtappeDatumRoute
17 jan.Tanger - Tarda
28 jan.Tarda - Mhamid
39 jan.Mhamid - Assa
410 jan.Assa - Smara
511 jan.Smara - Dakhla
 12 jan.Rustdag
613 jan.Dakhla - Chami
714 jan.Chami - Aïdzidîne
815 jan.Aïdzidîne - Tidjikdja
916 jan.Tidjikdja - Tidjikdja
1017 jan.Tidjikdja - Idini
1118 jan.Idini - Saint Louis
1219 jan.Saint Louis - Dakar

Meet & greet

Wanneer All Star Rallyteam terugkeert uit Afrika, zullen zij op zaterdag 8 februari speciaal naar Droompark Marina Strandbad komen voor een meet & greet met de fans. Op deze dag kun jij de leden van All Star Rallyteam ontmoeten en kun je de Mercedes-Benz Zetros van dichtbij bekijken. Deze dag zullen er diverse activiteiten plaats vinden en kun je zelfs een stukje mee rijden met de Mercedes-Benz Zetros van All Star Rally team!

Winterstopweken

Vanaf medio december starten de Droomparken Winterstopweken. Tijdens de Winterstopweken kun jij jezelf verzekeren van een leuke vakantie of weekend weg in 2020 en je ontvangt hier ook nog eens een leuke korting op. Wil jij op de hoogte blijven van deze actie? Houd dan onze social kanalen in de gaten.

All Star Rally actie

Houd mij op de hoogte van de actie en het laatste nieuws