All Star Rally Meet & Greet Weekend

De Africa Eco Race 2020 zit er op... All Star Rally heeft weer een mooie prestatie geleverd. Ze hebben de 5e positie van de vrachtwagens bemachtigd en zijn 10e geworden in het autoklassement.

Wil jij de Mercedes Zetros van dichtbij in actie zien en het team van All Star Rally ontmoeten? Op 8 & 9 februari organiseert Droomparken in samenwerking met All Star Rally een Meet & Greet weekend op Droompark Marina Strandbad. Het Meet & Greet weekend is vrij toegankelijk voor alle fans. Deze dag zullen er diverse activiteiten plaats vinden en kun je zelfs een stukje mee rijden met de Mercedes-Benz Zetros van All Star Rally team!

Wil jij je verzekeren van een verblijf dit weekend? Er zijn nog enkele accommodaties beschikbaar. Bekijk snel het aanbod van Droompark Marina Strandbad.

Winterstopweken

Krijg jij al zin in de zomer wanneer je naar de Africa Eco Race kijkt? Boek dan nu alvast je verblijf voor 2020 tijdens de Winterstop Weken. Tot en met 31 januari kun jij jezelf verzekeren van een leuke vakantie of weekend weg in 2020 en ontvang je 20% korting op de verblijfkosten.

Bekijk de Winterstop Weken actiepagina