service

Lekker varen

Bootverhuur

Happy Boats Bootverhuur op Bad Hoophuizen 

Geniet van het Veluwemeer met de luxe sloepen van Happy Boats. Vaar naar één van de mooie strandjes of vaar naar de verschillende eilanden op het meer. Wist je dat je op het Veluwemeer kunt eilandhoppen?

De luxe boten en sloepen van Happy Boats zijn uitgerust met cabrioletkap (tegen wind, regen en zon), luxe bank en tafel, ergonomisch stuur en een zwemtrapje. Krijg jij al zin om te varen? Wacht niet langer en bezoek de website van Happy Boats, wordt geïnspireerd door leuke activiteiten en reserveer volledig online de boot of sloep van jouw keuze voor een dag of oor een weekend dat jouw uitkomt. Wil jij direct vandaag een boot huren? Zelfs dat kan via de website. Ben je al op het park? Bezoek de website met je mobiele telefoon of loop even langs bij het watersportcentrum naast de haven en reserveer ter plekke.

Wacht niet langer en bezoek de website van Happy Boats, wordt geïnspireerd door leuke activiteiten en reserveer volledig online de boot of sloep van jouw keuze voor een dag of weekend dat jouw uitkomt. Ook een week reserveren is mogelijk. Wil jij direct vandaag een boot huren? Zelfs dat kan via de website. Dan kan de voorpret maar beginnen! (Ben je al op het park? Bezoek de website met je mobiele telefoon of loop even langs bij het watersportcentrum Windy Waters bij de haven en reserveer ter plekke.)

Huur al vanaf € 95 een luxe sloep of boot. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Meer informatie & reserveren

 

2018_01A_Logo-en-Slogan-pms_Happy-Boats_transparant[3]

*Happy Boats en Windy Waters vormen een eenheid op onder andere Bad Hoophuizen.

Bekijk foto's