Droompark Bad Hoophuizen open dagen: 18 & 19 april

Omdat je graag investeert in iets moois

Ervaar zelf de rust aan het Veluwemeer

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Droompark Bad Hoophuizen is bij uitstek een bijzondere locatie wanneer je interesse hebt in het aanschaffen van een recreatiewoning. De locatie is dankzij haar unieke ligging direct aan het Veluwemeer zeer populair onder vakantiegangers en daarmee ook zeer interessant als belegging met een aantrekkelijk rendement.

Kun je niet wachten? Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

 

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Open dagen op Droompark Bad Hoophuizen, 18 & 19 april

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen op zaterdag 18 en zondag 19 april. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Bad Hoophuizen! 

Op zaterdag 18 en zondag 19 april kun je tussen 11.00 uur en 17.00 uur een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee. Het hele weekend zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

De open dagen op Droompark Bad Hoophuizen worden op zaterdag 18 en zondag 19 april gehouden. Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen maar dit weekend wil je niet missen.

Adresgegevens

Droompark Bad Hoophuizen

Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!