Extra genieten

Hotel services

Net dat beetje extra

Ga je lekker op vakantie dan wil je natuurlijk aan niets anders denken dan aan alle leuke dingen die je gaat doen. Heb jij jouw vakantie of weekendje weg bij Droomparken geboekt? Dan hoef je je niet meer af te vragen wat je allemaal mee moet nemen. Het meeste hebben wij al voor je geregeld zodat wanneer jij aankomt je meteen leuke dingen kan gaan doen. De bedden zijn opgemaakt, er ligt een handdoeken- en servicepakket voor je klaar en in de badkamer staat de shampoo, conditioner en douchegel ook al voor je klaar. Wil je vaker genieten van de luxe hotelservices? Je kan deze zo vaak als je wilt bij boeken bij de lobby. Voor het ultieme vakantiegevoel! 

Opgemaakte bedden

Bij aankomst hebben wij de bedden al voor je opgemaakt. Jij hoeft dus geen beddengoed mee te nemen en de bedden ook niet op te maken. Dat doen wij voor je. Wil je vaker genieten van een opgemaakt bed of nieuw bedlinnen? Neem contact op met de lobby, tegen betaling kan er een nieuwe set bedlinnen voor jou verzorgd worden. 

Handdoekenpakket

Naast het bedlinnen ligt er ook een handdoekenpakket klaar voor jou wanneer je aankomt in jouw vakantiewoning. Voor iedere persoon ligt er een grote badhanddoek en een kleine handdoek klaar. Heb je behoefte aan een schone set handdoeken? Neem contact op met de lobby, tegen betaling kan er een nieuwe set handdoeken voor jou verzorgd worden. 

Servicepakket

Het servicepakket bestaat uit een afwasmiddel en een afwasborstel, drie vaatwastabletten voor als je zelf niet wil afwassen. Mocht je toch wat willen, of moeten schoonmaken dan zit er in het servicepakket allesreiniger, een schuursponsje en twee vaatdoeken. Twee extra vuilniszakken om de rommel in te doen en een plastic zak om de vieze was in te doen.  

Badkamerpakket

In de badkamer staan de douchegel, shampoo en conditioner voor je klaar zodat jij na een dag leuke dingen doen lekker kan douchen. Zijn er meerdere badkamers in de woning? Dan staat er natuurlijk in iedere badkamer een set voor jullie klaar. 

 

Bekijk foto's