Direct aan het water

Strand en Veluwemeer

Duik jij er als eerste in? DroomPark Bad Hoophuizen ligt op een unieke locatie midden in de prachtige natuur direct aan het uitgestrekte Veluwemeer!

Watersportcentrum Windy Waters

Powered by Passion

Watersportcentrum Windy Watersis gelegen aan het Veluwemeer direct aan onspark. Ga met Windy Waters het water op en ontdek dat de watersport meer is dan een recreatieve sportbeoefening. Het niveau waarop je actief bent maakt niet uit. Of het nu gaat om je allereerste kennismaking, het zoveel mogelijk doen, nét die ene speciale move leren of puur het huren van materiaal. Het draait bij ons uiteindelijk allemaal om de beleving.

Welke activiteit past het beste bij jou?

  • Catamaran zeilen
  • Windsurfen
  • SUPpen (Stand Up Paddling)

Uitdagende activiteiten
In de Duitse en Nederlandse vakantieperiodes van Pasen tot en met de herfstvakantie worden er elke dag leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen. Denk aan ‘Windskaten’ (windsurfen op een longboard op straat), powerkiten, SUPpen, Vlotbouwen en Longboarden. Eén keer per week organiseren we een grote BBQ voor alle watersporters. 


Beach accessoires
Ben je op zoek naar onderdelen voor je catamaran of accessoires voor je windsurfgear? Kom eens langs in onze shop. Je vindt hier longboards (zelfs longboards die elektrisch zijn aangedreven!), surfschoenen, mode, accessoires en andere beach artikelen.

Meer informatie? Mail naar: info@windywaters.nl.

Paasweekend! Het weekend dat we ieder jaar het seizoen aftrappen. En ondanks dat de wereld nu een beetje anders is staan we toch voor jullie klaar. Al dan niet met wat aanpassingen;

De mogelijkheden!

  • Verhuur van materiaal - SUP, Windsurf en Catamaran
  • Privélessen op afspraak
  • Privélessen catamaran voor gevorderden - Les middels BB Talking om voldoende afstand te kunnen waarborgen
  • Onze nieuwe shopcollectie uitchecken
  • Even chillen en geen zorgen maken op 1,5m afstand van elkaar.

Wat we helaas even moeten uitstellen...

- Groepslessen en kinderfeestjes
- Kite-lessen
- Duiklessen

In de shop worden maatregelen getroffen om verspreiding van het virus te voorkomen. Tastoppervlakten worden regelmatig gedesinfecteerd, we hebben een maximum van 3 personen in de shop, één persoon tegelijk per kleedkamer en natuurlijk houden we 1,5m afstand.

Heb je vragen of wil je een les inplannen kun je ons altijd bellen, mailen of contacten via de chat op onze website.

Blijf gezond en we zien je graag wanneer je veilig het water op wil!

Team Windy Waters