Een Tiny House op de Veluwe kopen

Op Droompark Bad Hoophuizen kun je Tiny Houses kopen. Een Tiny House is een kleine vakantie woning die, ondanks de omvang beschikt over alle luxe die je nodig hebt tijdens je vakantie. Het is een mooie investering in een stukje vakantiegeluk. Zeker als je dat midden op de Veluwe kan hebben!

Voordelen van een Tiny House

Waarom zou je eigenlijk een Tiny House kopen in plaats van een standaard vakantiewoning? Nou, allereerst is het wonen in een Tiny House beter voor het milieu. Dit komt doordat de woning op een klein oppervlakte is gebouwd en daardoor is het makkelijker om de woning zelfvoorzienend te maken. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en een tank om regenwater op te vangen.

Je gebruikt minder spullen

Nog een reden om voor een Tiny House te kiezen: je hebt minder spullen nodig voor het dagelijks leven. Doordat de woning zo klein is, is hij zo ingedeeld dat alles wat je nodig hebt er goed in past.Er wordt dus heel nuttig omgegaan met de beschikbare ruimte.

Je leeft in de natuur

Een laatste voordeel dat je hebt in een Tiny House: je bent eerder geneigd om lekker buiten je huis te gaan zitten. Hierdoor krijg je een gevoel van ruimte en natuur, doordat je continu omgeven bent door de bomen, de wind en de "weide wereld". Kortom, een gevoel van vrijheid.

Genieten op de Veluwe

Naast het feit dat een Tiny House beschikt over alle gemakken, zit je op Droompark Bad Hoophuizen prachtig op de Veluwe. Gelegen aan het IJsselmeer kun je hier heerlijk tot rust komen. Je kan lekker eropuit trekken vanuit je Tiny House, maar je kan ook heerlijk vanuit de rust van je woning gaan genieten van de prachtige natuur om je heen!

Tinyhouse veluwe kopen

Kom eens kijken naar onze Tiny Houses

Ben je nieuwsgierig geworden wat Droompark bad Hoophuizen aan Tiny Houses te bieden heeft? Kom dan een langs op een van de open dagen. hier kun je over het park lopen en ontdekken waarom Droompark Bad Hoophuizen het park voor jou is. Daarnaast kun je de Tiny Houses bezoeken en kijken of ze bij jou passen. Ideaal om er achter te komen of het iets voor jou is!

Bekijk nu de Tiny Houses