Op vakantie in Gelderland

Zoek je nog een leuke vakantiepark in Gelderland voor een vakantie of weekend weg? Droompark Bad Hoophuizen ligt direct aan het Veluwemeer, een fantastische locatie voor een heerlijke vakantie in Gelderland. Want een vakantie in Gelderland, dat is echt genieten! In Gelderland is namelijk heel veel te doen, en zeker rondom Droompark Bad Hoophuizen. Van Natuur tot attractieparken en van musea tot dierentuinen: je vindt alles op korte afstand van ons park.

De leukste Dierentuinen

We noemden het net al, maar vanaf ons vakantiepark in Gelderland kun je heel snel in een leuke dierentuin of attractiepark staan. Want daar heeft Gelerland er nogal wat van. Wil je bijvoorbeeld naar de dierentuin? Dan heb je eigenlijk 4 mogelijkheden: Dierenpark Amersfoort, het Dolfinarium, De Apenheul of Burgers Zoo. Al deze parken hebben iets unieks. Zo heeft de Apenheul ontzettend veel verschillende aapjes die je kan zien. Van Gorilla's tot bavianen en ga zo maar door. En in het Dolfinarium zie je de mooiste zeedieren die je ooit hebt gezien. Mooie dolfijnen, schildpadden, walrussen, bruinvissen, zeehonden.... We kunnen alles wel opnoemen, maar je moet zelf maar komen kijken.

Een dagje pretpark

Maar ook als je naar het pretpark wilt is er genoeg te doen in de buurt van ons park. Bijvoorbeeld een dagje naar de Julianatoren in Apeldoorn. Dit pretpark, dat misschien wel het leukste familiepretpark van Nederland is, heeft grote verzameling leuke attracties. Van achtbanen tot zweefmolens en ga zo maar door. En met de parkmascottes Jul en Julia is er altijd iets te lachen. 
Een ander leuk pretpark bij ons vakantiepark in Gelderland is Walibi in Biddinghuizen. Dit is dan weer het bekendste pretpark van Nederland. Onder het motto 'HARD GAAN.' kun je in Walibi de meest extreme attracties ontdekken. Wij zeggen er in ieder geval bij dat een ritje in de Goliath achtbaan niet voor iedereen weggelegd is!

Vakantiepark in Gelderland

Droompark Bad Hoophuizen is dus gelegen in Gelderland. Aan het Veluwemeer welteverstaan. Hierdoor heb je tal van activiteitsmogelijkheden. Zo kun j eheerlijk relaxen op het strand van het Veluwemeer, de leukste watersporten beoefenen maar ook rustig een hengeltje uitwerpen. Eigenlijk is er voor iedereen dus wel iets leuks te doen. Maar natuurlijk kun je op ons vakantiepark in Gelderland ook leuke activiteiten buiten het water doen.

Activiteiten buiten het water

Ook buiten het water is genoeg te doen op ons park. De kinderen kunnen bijvoorbeeld heerlijk spelen in de grote, zachte indoor speeltuin. De leukste speeltoestellen voor de kids. Heerlijk klimmen, klauteren, springen en (gecontroleerd) vallen zijn hier aan de orde van de dag. Ook is er een leuk animatieprogramma in de schoolvakanties. Dit is dé plek voor kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten. Tijdens de animatie worden de leukste activiteiten gedaan. Van knutselen tot theater en van playbackshows tot sporttoernooitjes: alles passeert de revue!

Vakantiehuis aan het water

Op Bad Hoophuizen vind je sfeervolle vakantiewoningen een het water. Er is voor elk reisgezelschap wel een goed vakantiehuis te vinden. Kom je bijvoorbeeld met zijn tweeën? Dan is het Tiny Beach House dé accommodatie voor jou! Dit duurzame, compacte vakantiehuis is volledig gasvrij en energiezuinig! En je deelt samen met je 'Hofje' een mooie buitenruimte met onder andere een jaccuzi. Dat is pas genieten. 

Ga voor een Cube

Ook kun je op Droompark Bad Hoophuizen verschillende Cubes huren. Een Cube la Mer, een Cube Exclusif, een L-Cube.. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een cube van. De Cube woningen zijn allemaal luxe en volledig ingericht voor jouw gemak. Het zijn moderne villa's, waardoor je een extra gevoel van luxe krijgt!

Vakantiepark Gelderland

Ook voor groepen

Ga je met een grotere groep op vakantie in Gelderland? Bekijk dan onze groepsaccommodaties.

Bekijk hieronder alle vakantiewoningen en bereken meteen de prijs voor een vakantie op Droompark Bad Hoophuizen!