Direct aan het Veluwemeer

Zoek je nog een leuke vakantiepark in Gelderland voor een vakantie of weekend weg? Droompark Bad Hoophuizen ligt direct aan het Veluwemeer, een fantastische locatie voor een heerlijke vakantie in Gelderland!

Vakantiehuis aan het water

Op Bad Hoophuizen vind je sfeervolle vakantiewoningen een het water. Zo zijn er sfeervolle tiny houses voor 2 of 4 personen, luxe cubes met moderne inrichting en unieke strandvilla's.

Ga je met een grotere groep op vakantie in Gelderland? Bekijk dan onze groepsaccommodaties.

Bekijk hieronder alle vakantiewoningen en bereken meteen de prijs voor een vakantie op Droompark Bad Hoophuizen!

Samen erop uit!

Tussen Harderwijk en Nunspeet vind je Droompark Bad Hoophuizen. Dit park ligt in de prachtige natuur, dichtbij De Veluwe en is een echt paradijs voor de watersportliefhebber. 

Op het park is er al genoeg te doen. Zo is er een overdekt zwembad, kan je echt even tot rust komen in de wellness en kan je met een drankje en een goed boek ontspannen op het strand van het Veluwemeer.

Ontdek de omgeving

Een dagje de omgeving ontdekken? Breng een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe of Harderwijk! Naast het Dolfinarium kan je in Harderwijk genieten van de sfeervolle straten, pleinen en restaurants.

Onze tips voor de omgeving

Vakantiepark Gelderland

Vakantiepark aan het Veluwemeer

Droompark Bad Hoophuizen is dus gelegen aan het Veluwemeer. Hierdoor heb je tal van activiteitsmogelijkheden. Je kan er natuurlijk heerlijk zwemmen op mooie zomerdagen. Maar ook windsurfen, kanoën en varen kan heel goed op het meer. Zo kun je van je vakantie op ons vakantiepark in Gelderland een heerlijk waterrijke vakantie maken.