Op zoek naar een vakantiepark aan het Veluwemeer? Geniet op DroomPark Bad Hoophuizen!

Vakantiepark Veluwemeer

Aan het Veluwemeer ligt het DroomPark Bad Hoophuizen. Geniet van een wandeling op het strand, ga een stukje zwemmen of ga met een boot een stukje varen. Het is voor iedereen genieten op dit vakantiepark!

Wat is er allemaal te doen?

Zowel op het park als in de omgeving is er genoeg te doen. Kom helemaal tot rust in de wellness, neem een duik in het overdekte zwembad of kom een hapje eten in het restaurant. 

Ook voor de kinderen is er genoeg vermaak. Zo zijn er leuke speeltuinen, is er een indoor speelruimte en is er een leuk animatieprogramma.

Bekijk alle faciliteiten van het park

Genieten op de Veluwe

Wanneer je een dagje uit wilt zijn er tal van mogelijkheden. Voor een lekker sportief uitje kan je goed terecht bij het watersportcentrum en voor wat ontspanning kan je genieten in de sauna's van De Zwaluwhoeve. Wandel over de Veluwe of pak de auto en rij naar het Dolfinarium of Walibi, er is keuze genoeg!

Bekijk al onze tips

Vakantiepark Veluwemeer

Boek je vakantie aan het Veluwemeer

Vakantie of een weekendje weg aan het Veluwemeer? Boek dan direct een verblijf op DroomPark Bad Hoophuizen. Op het park staan verschillende accommodaties, waaronder chalets, cubes, villa's en sfeervolle tiny houses. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de accommodaties via de link hieronder en boek direct een vakantie op ons vakantiepark aan het Veluwemeer.

Boek nu