alle accommodaties

Vlak aan het water | Type CUB4L

Cube Elite

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Op en top vakantiegevoel

Deze woning is met alle recht een elite woning! Wil je veel luxe ervaren? Dan is deze woning ideaal voor jou. De prachtige recreatiewoning is onder architectuur ontworpen. Bijzonder aan deze woning is prachtige doorkijk-gashaard waar je binnen en buiten heerlijk van kan genieten. Alle Cube Elite woningen liggen zeer dicht bij het strand van het Veluwemeer. 

De Cube Elite is voorzien van:

  • Ruime living met doorkijk-gashaard;
  • Keuken met koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat;
  • Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed met eigen luxe badkamer.
  • Ruim gemeubileerd zonneterras (sommige woningen beschikken over een buitenhaard!).
WoningBijzonderheden
HU20Uitsluitend geschikt voor 4 personen(een verblijf met 6 volwassenen is niet mogelijk in de deze woning, grote tuin direct aan het strand.

Woningen met nummer ZZ08, ZZ10 en ZZ19 betreffen een ander type dan de reguliere woningen van dit type. Het gaat om een L-cube, bekijk hier de foto's en extra informatie

Vlak aan het water | Type CUB4L
Cube Elite
Aantal personen: 4 Aantal slaapkamers: 2

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, of juist liever niet wilt boeken, bij de optie "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Heb je nog vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.