alle accommodaties

Authentiek en knus | Type GB16

Marinahoeve

Aantal personen: 16/Aantal slaapkamers: 5

Lekker weg met een grote groep

De Marinahoeve is een originele boerderij die volledig is opgeknapt maar zijn authentieke details heeft behouden. Vanwege zijn grootte, tot 16 personen, is het een ideale uitvalsbasis voor families, groepen vrienden en vriendinnen! Weekendjes weg of volledige vakantie, je hebt alle ruimte. 

Slaap in één van de vijf slaapkamers fris je op in één van de badkamers en geniet van elkaar in één van de drie gezellige woonkamers. Je kan tenslotte niet overal tegelijk zijn. Niet tegelijk, maar je hebt alles om je heen om te genieten van een prettig verblijf. 

Deze vrijstaande luxe groepsaccommodatie biedt uitzicht over de recreatieplas. Zodra je de villa binnenstapt word je direct aangenaam verrast door de mooie styling van het interieur. Tevens heb je hier alle ruimte om je eigen ding te doen. Geniet buiten met z’n alle op het ruime terras aan het kolkende beekje. Deze groepsaccommodatie is een ideale uitvalsbasis om de Veluwe in te ontdekken! 

De Marinahoeve is voorzien van: 

  • Totaal vijf slaapkamers;
  • één 6-persoonsslaapkamer, één 4-persoonsslaapkamer, twee 2-persoonsslaapkamer en één slaapkamer met twee verplaatsbare eenpersoonsbedden en een babybed. 
  • Meerdere badkamers
  • Volledig uitgeruste keuken
  • drie gezellige woonverblijven

 

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.