alle accommodaties

Ontdek het moderne recreƫren | Modus

Modus

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Waar design en duurzaamheid samenkomen

De Modus is een eyecatcher met een statement. Zodra je de woning ziet krijg je direct een ‘wauw-gevoel’. De luxueuze woning is voorzien van de nieuwste snufjes die allen in teken staan van duurzaamheid. Dit thema wordt extra benadrukt door het nauwe contact met de natuur middels de vele grote raampartijen. Lichtinval en een trendy design vormen hierin een belangrijk aspect. Deze moderne en uiterst comfortabele woning wil je eigenlijk nooit meer verlaten. Maak nu kennis met het nieuwe recreën.

De Modus is voorzien van: 

  • Twee slaapkamers 
  • Keuken met koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet
  • Ruim terras voorzien van tuinmeubilair
WoningBijzonderheden
ZZ56Woning beschikt over 1 slaapkamer met een bedstee, 1 slaapkamer met een vast 2-persoons bed en 1 slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings. Hekwerk rondom de tuin. Vloerverwarming. 2 luxe ligbedden in de tuin
ZZ66Woning beschikt over een airconditioning,  vloerverwarming en twee luxe ligbedden

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.