alle accommodaties

Less is more | Type THplus

Tiny House Plus 4 personen

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Minder huis, meer leven

De Tiny House Movement is een sociale stroming die een eenvoudiger, maar betekenisvoller leven promoot. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” Onze Tiny Houses liggen midden op het bosrijke park. Een overnachting hier brengt je dichterbij de natuur.

De Tiny House is slim en sfeervol ingericht met veel natuurlijke invloeden. Het Tiny House beschikt over alle voorzieningen die je je wenst. Niet alle Tiny Houses beschikken over een overkapping, kijk bij kies je vakantiewoning welke woningen over een overkapping beschikken.

Samen met andere Tiny Houses grenst het Tiny House aan een openlucht binnenplaats vaak met loungebanken, hangmatten en een barbecue

Het Tiny House is voorzien van:

  • Een tweepersoonsbed en twee losse bedden;
  • Een badkamer met douche en wastafel;
  • Een keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

*Het hout wat je nodig hebt voor de barbecue en hottub kun je bij de lobby kopen, dat hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen.

WoningBijzonderheden
BEU-TH03Woning beschikt over een nespresso koffiezetapparaat

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.