alle accommodaties

Meer is beter | Type GB16L

Viersprong

Aantal personen: 16/Aantal slaapkamers: 7

Ideaal voor vriendengroepen

De Viersprong is een ruim familiehuis met een prachtige centrale ligging op Droompark Bad Hoophuizen. De accommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen tot maximaal 16 personen en beschikt over een ruime woonkamer en luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Op de benedenverdieping zijn er 2 slaapkamers (totaal 4 personen). De benedenverdieping beschikt over 1 doucheruimte en een apart toilet.

Op de bovenverdieping zijn er vier tweepersoons slaapkamers en één vierpersoons slaapkamer (totaal 12 personen). De bovenverdieping beschikt over 2 aparte doucheruimtes en 2 aparte toiletten. In totaal zijn er dus 3 toiletten en 3 doucheruimtes aanwezig.

De accommodatie heeft een grote buitenplaats waar voldoende ruimte is om heerlijk buiten te kunnen zitten. Tevens ligt de accommodatie op kleine loopafstand van het prachtige Veluwemeer.

 

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.