alle verkoopwoningen

Prachtige, luxe vakantievilla met dakterras

Beekvilla

Woning: € 279.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 175.000,- k.k./ Aantal personen: 6

Nieuw op Droompark Bad Hoophuizen is het prachtige type recreatiewoning: de Beekvilla. Met deze traditioneel gebouwde stenen villa investeert u in een luxe woning die van alle gemakken is voorzien. De woning beschikt over een royale sfeervolle living met openhaard en een moderne luxe keuken met de nieuwste inbouwapparatuur. De drie riante slaapkamers bieden alle ruimte en comfort. De master bedroom beschikt over openslaande deuren naar het imposante dakterras met panoramisch uitzicht over de landerijen. Ook de begane grond beschikt uiteraard over een volledig betegeld terras met gezellige buitenhaard.

Opmerkingen

De Beekvilla is traditioneel gebouwd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. De bewegende delen zijn vervaardigd van kunststof, welke de woning zeer onderhoudsarm maakt en u in de toekomst zeker geld zal besparen. Vanzelfsprekend is het object uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Extra’s

Gedurende de eerste fase van de bouw kunt u nog volop meedenken over de indeling van de riante villa. In deze fase is het ook mogelijk om mee te denken over de inrichting en beplanting van tuin en terrassen.

Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?