bekijk ander park
Aanbod overzicht

Cube Elite

Cube Elite, state-of-the-art tweede huis.

De Cube Elite beschikt over een prachtig ruime en moderne living met heldere lichtinval. De bijzondere raampartijen aan weerszijde van de royale binnen en buiten combinatiehaard geven deze woning zijn unieke karakter en uitstraling. De raampartijen beschikken elk over een schuifpui, die over de volledige breedte van de woning geopend kunnen worden. Hierdoor verlengt u uw living met uw royale buitenterras, waardoor u een enorme leefruimte creëert. De schitterende luxe keuken is van alle gemakken voorzien met luxe inbouwapparatuur. De villa heeft twee of drie zeer ruime slaapkamers. Ook beschikt de Cube Elite over twee prachtige luxe badkamers. De Cube Elite heeft een aparte toiletruimte met zwevend toilet. De Cube Elite is uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Opmerkingen

De gehele woning is voorzien van een geavanceerd domotica-systeem (optioneel). Het is ook mogelijk om een warmtepomp te laten plaatsen, een uiterst milieuvriendelijke optie voor een optimaal binnenklimaat. Daarnaast beschikt deze woning over een (optioneel) imposant dakterras met panoramisch uitzicht over het Nijkerkernauw. Het dakterras biedt u daarnaast alle privacy.

Extra's

De Cube Elite is leverbaar in een drietal uitvoeringen; Standaard, Plus of Premium. Alle uitvoeringen hebben een hoog afwerkingsniveau en bieden een veelvoud aan luxe. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor via onze aankoopadviseur.

€ 199.500,-
Incl. BTW, Kavelprijs (of huurprijs) op aanvraag

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Uw accountmanager

Johannes Meijer
06 - 23 05 65 49
bel mij terug
Bel mij terug

Informatie pakket aanvragen

per mail per post

Dhr. Mw.
Dhr. Mw.