Wat is er nou lekkerder dan even weg van alle drukte en op je eigen terras aan het water genieten van een goed boek, lekker drankje of het prachtige uitzicht? Droom jij ook van je eigen bungalow aan het water? Ontdek dan nu onze prachtige vakantiebungalows aan het Veluwemeer.

Bungalow kopen aan het water

Een bungalow kopen aan het water staat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje en dat is niet voor niets. Het hebben van een eigen vakantiewoning brengt namelijk veel voordelen met zich mee, zo heb je in de eerste plaats altijd een fantastisch vakantieadres tot je beschikking waar je naartoe kunt gaan wanneer je maar wilt.

Hoog rendement

Daarnaast kun je jouw bungalow aan het water kopen als investering, wanneer je zelf niet in je vakantiewoning verblijft kun je deze namelijk verhuren en zo een deel van de aankoopsom terugverdienen. Ben je benieuwd naar de voorwaarden voor het kopen van een bungalow aan het water als investering of voor eigen verbruik? Laat je dan vrijblijvend informeren en neem nu contact met ons op.

Profiteer van alle voorzieningen

Als je een bungalow aan het water op Droompark Bad Hulckesteijn koopt dan mag je utieraard ook gebruik maken van alle faciliteiten die op het park aanwezig zijn. En dat zijn er nogal wat. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekker relaxen in de wellness? De wellness op Bad Hulckesteijn bestaat uit een heerlijke sauna, infraroodcabine en een zonnebank. Kortom, een heerlijke plek om tot rust te komen. 

Lekker zwemmen en spelen

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Bijvoorbeeld in de vorm van een speeltuin. Hier kan lekker gespeeld worden op de toestellen of op het springkussen. Ook is er een mooi zwembad op het park aanwezig (overdekt). In dit bad kun je heerlijk zwemmen, kliederen en spelen in het water. Dat is natuurlijk onmisbaar tijdens je vakantie.

Welke bungalow gaat het worden?

Waar je ook naar op zoek bent, bij Droomparken Bad Hulckesteijn hebben voor iedereen een geschikte bungalow aan het water te koop. Ben je op zoek naar een gezellige knusse vakantiebungalow voor 4 personen? Dan is het Beach house echt wat voor jou! Of ben je misschien op zoek naar een bungalow aan het water voor een grote groep familie of vrienden? Kijk dan eens naar de prachtige groepsvilla waar je maar liefst met 18 personen vakantie kunt vieren.

Ben je benieuwd welke bungalow het beste bij jouw wensen past? Kom dan eens een kijkje nemen op Droomparken Bad Hulckesteijn en ontdek al onze bungalows aan het water.

Bekijk alle bungalows aan het water

Lekker de omgeving in

Ga je een bungalow kopen aan het water? Dan is het belangrijk dat je op het vakantiepark leuke dingen kunt doen, maar ook daar omheen. Dat is gelukkig geen enkel probleem op Droompark Bad Hulckesteijn. Want er zijn bijvoorbeeld attractieparken, dierentuinen en zelfs een luchtvaartmuseum die je kan bezoeken. Maar er is ook heel veel natuur rondom ons vakantiepark te vinden. Er is dus voor iedereen iets te doen!

Een dierentuin bezoeken

Als je een bungalow koopt op ons vakantiepark, dan kun je je geluk niet op. Als je van dierentuine houdt bedoelen we. Want er zijn maarliefst vier dierentuinen in de nabije omgeving van ons park te vinden. De Apenheul, Dierentuin Amersfoort, Burgers Zoo en het Dolfinarium. Elke dierentuin richt zich ergens anders op. Zo zie je in Burgers Zoo allerlei verschillende dieren uit verschillende gebieden op de wereld. Er is een Mangrove, een Dessert, een Ocean en zelfs een Bush. En in elk gebied vindt je weer andere dieren. Dit dierenpark is ontzettend leuk om te bezoeken, en ook zeker om hem vaker dan eens te bezoeken.

Lekker de natuur in

Koop je een bungalow aan het water, dan ben je waarschijnlijk een liefhebber van de natuur. En dat komt goed uit. Want ons vakantiepark is op de Veluwe gelegen. De Veluwe staat bekend als ideaal wandelgebied. Met honderden routes, de mooiste natuurverschijnselen en prachtige dieren kun je hier heerlijk rondwandelen. Maar ook fietsen kan uitstekend. Vergeet vooral je fiets dus niet mee te nemen als je jouw bungalow aan het water bezoekt.

Bekijk foto's