Bungalowpark bij Amersfoort

Vakantie vieren nabij Amersfoort? Dan is Droompark Bad Hulckesteijn een goede keuze! Kom genieten aan het water van het Nijkernauw of ga wandelen op de Veluwe. Er is genoeg te doen!

Met 20 minuten rijden sta je in het hart van Amersfoort waar je uitgebreid kunt winkelen, een terrasje kunt pakken of varen met een bootje. Op zoek naar wat rust tijdens je vakantie? Bekijk dan eens de verschillende fiets-en wandelroutes in de omgeving.

Boek een luxe vakantiewoning!

Een luxe en sfeervolle bungalow maakt je vakantie natuurlijk helemaal compleet. Geniet lekker met z'n tweeën in een luxe studio of boek voor het hele gezin een verblijf in een chalet. Wil je met een grotere groep op vakantie nabij Amersfoort? Wij hebben ook een accommodatie voor 10 personen en zelfs een accommodatie voor 18 personen!

Boek nu

Koop een luxe bungalow

Iedereen houdt van vakantie, en iedereen houdt van een heerlijke vakantiebestemming. Precies om die reden kun je op Droompark Bad Hulckesteijn ook een luxe bungalow kopen. Zo heb je naast een hele mooie investering, ook een luxe bungalow op bungalowpark Amersfoort met veel rendement én een prachtige plek om je vakantie door te brengen. 

Ruime keuze uit bungalows

Daarnaast heb je bij Droompark Bad Hulckesteijn een hele ruime keuze uit koopwoningen. Zo kunt u voor elke wens een bungalow uitkiezen. Kies bijvoorbeeld voor de Cube La Mer, voor 4 personen. Een strakke, moderne bungalow voorzien van alle gemakken. Of kies voor de Cube Magnifique. Deze achtpersoons bungalow is het voorbeeld van een luxe vakantiewoning! Tenslotte willen we je graag wijzen op de Groepsvilla. Deze enorme vakantiewoning biedt onderdak aan 18 personen, en is daarmee de grootste woning op Bad Hulckesteijn. Zo kun je met de hele familie genieten!

Ontdek het bungalowpark

Ook wanneer je op het park wilt blijven is er voor jong en oud genoeg te doen. Neem een duik in het natuurmeer en leg je handdoek uit op het zandstrand. Kom je tijdens de herfst of wintermaanden vakantie vieren op ons bungalowpark nabij Amersfoort? Neem een duik in het binnenzwembad of kom helemaal tot rust in de sauna van onze wellness.

Ontdek het park

Omgeving Bungalowpark Amersfoort

De omgeving van Bungalowpark Amersfoort staat vol met leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Bataviawerf. Hier kun je de authentieke reconstructie van het VOC-schip de Batavia ontdekken. Ook het Dolfinarium is een geweldig leuke bestemming vanaf Droompark Bad Hulckesteijn. Hier zie je allerlei mooie zeedieren, waaronder uiteraard Dolfijnen!

Heb je zin in iets meer avontuur? Ga dan langs bij Walibi. Dit attractiepark stelt jouw angsten op de proef. Met verschillende spectaculaire rollercoasters is dit een attractiepark voor de echte waaghals.

Al onze tips voor de omgeving

Bungalowpark Amersfoort