Bungalowpark Amersfoort

Vakantie vieren nabij Amersfoort? Dan is Droompark Bad Hulckesteijn een goede keuze! Kom genieten aan het water van het Nijkernauw of ga wandelen op de Veluwe. Er is genoeg te doen!

Met 20 minuten rijden sta je in het hart van Amersfoort waar je uitgebreid kunt winkelen, een terrasje kunt pakken of varen met een bootje. Op zoek naar wat rust tijdens je vakantie? Bekijk dan eens de verschillende fiets-en wandelroutes in de omgeving.

Bungalow boeken Amersfoort

Een luxe en sfeervolle bungalow maakt je vakantie natuurlijk helemaal compleet. Geniet lekker met z'n tweeën in een luxe studio of boek voor het hele gezin een verblijf in een chalet. Wil je met een grotere groep op vakantie nabij Amersfoort? Wij hebben ook een accommodatie voor 10 personen en zelfs een accommodatie voor 18 personen!

Boek nu

Ontdek het bungalowpark

Ook wanneer je op het park wilt blijven is er voor jong en oud genoeg te doen. Neem een duik in het natuurmeer en leg je handdoek uit op het zandstrand. Kom je tijdens de herfst of wintermaanden vakantie vieren op ons bungalowpark nabij Amersfoort? Neem een duik in het binnenzwembad of kom helemaal tot rust in de sauna van onze wellness.

Ontdek het park

Bungalowpark Amersfoort