home

Contact

Droompark Bad Hulckesteijn

Hulckesteijn 3
3861 MZ Nijkerk

Jouw gastheer en gastvrouw

Welmoed Visser
Telefoon: 0031 (0)88 055 1500
Email: lobbybadhulckesteijn@droomparken.nl

De lobby is geopend op maandag en vrijdag van 08.00 uur tot 19.00 uur en op alle andere dagen van de week van 08.00 uur tot 17.00 uur.

In verband met de coronamaatregelen zijn de openingstijden onder voorbehoud. In geval van drukte en de spreiding van aankomsten kunnen de openingstijden van lobby verruimd worden. Op maandag en vrijdag zal de lobby bij drukte tot 22.00 uur geopend zijn en alle andere dagen tot 20.00 uur. Hou de Droomparken app in de gaten voor de actuele openingstijden.

Voor al je vragen kun je contact opnemen met de boekingscentrale via 088 055 1500 of een mail sturen naar reserveringen@droomparken.nl.Wil je het park waar je verblijft en het boekingsnummer, indien van toepassing, vermelden?

De boekingscentrale is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Heb je feedback over jouw verblijf dan horen wij dat heel graag! Om jouw feedback achter te laten kun je hier terecht.

Vind ons op Google maps

Van station Nijkerk naar Bad Hulckesteijn

Neem op station Nijkerk Bus 142 (richting Harderwijk). Na ± 8 min. komt u aan bij bushalte ‘Nijkerkersluis’ in Zeewolde. Stap hier uit. Volg de N301 in de richting van de Nijkerkersluis. Sla bij de rotonde rechtsaf naar de Zeedijk. Sla hierna rechtsaf naar Hulckesteijn. Na 160 meter vindt u aan uw rechterhand de lobby van Bad Hulckesteijn.

Van Bad Hulckesteijn naar station Nijkerk

Vanaf de ingang van Bad Hulckesteijn slaat u linksaf naar Hulckesteijn. Sla hierna linksaf naar de Zeedijk. Sla bij de rotonde linksaf naar de Berencamperweg (N301). Blijf deze weg volgen totdat u aan uw linkerhand bushalte ‘Nijkerkersluis’ ziet (± 850 meter). Vanaf hier neemt u Bus 142 (richting Nijkerk). Na ± 8 min. komt u aan bij bushalte ‘Station’ in Nijkerk.

Van station Amersfoort naar Bad Hulckesteijn

Neem op station Amersfoort de Sprinter richting Zwolle. Na ± 12 min. komt u aan op station Nijkerk. Stap hier uit. Volg bovenstaande routebeschrijving om van station Nijkerk naar Bad Hulckesteijn te komen.

Van Bad Hulckesteijn naar station Amersfoort

Volg bovenstaande routebeschrijving om van Bad Hulckesteijn naar station Nijkerk te komen. Neem op station Nijkerk de Sprinter richting Utrecht Centraal. Na ± 14 min. komt u aan op station Amersfoort.

Wat wil je nog meer weten?

Meld je aan, ontvang ons Vakantiemagazine of....

Jij vraagt, wij antwoorden je graag.