home

Keuze genoeg

Img_3222_5ae1ddd374fee
Water & Fun
DroomPark Bad Hoophuizen
Watersportcentrum
Ben jij niet vies een beetje adrenaline door je lijf? Bij surfschool Windy Waters kun je diverse watersportactiviteiten beoefen en leren! Voor je het weet scheer jij met een hoge snelheid over de golfen.  
Ontdek
Harderwijk
History in Harderwijk
Harderwijk telt meer dan honderd monumenten. Dwaal hier door de pittoreske straatjes en strandt neer op een van de sfeervolle pleinen. Op sommige plekken zijn zelfs nog grote delen van de imposante stadsmuur zichtbaar.
Bataviawerf Lelystad
Ontdek
Lelystad
Bataviawerf
Ontdek de authentieke reconstructie van VOC-schip de Batavia en luister naar de mooiste verhalen over het echte zeeleven aan boord. Je kunt hier ook zelf aan de slag op de nagebootste werkplaats waar het voor zeelheld Michiel de Ruyter ook allemaal begon.
800px-neerijnen7
Ontdek
Veluwe
Geldersch Landschap en Kastelen
Ruim 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland. Ontdek ze allemaal!
Met de kids
Hardewijk
Dolfinarium
Nergens anders ga je deze mooie zoogdieren van zo dichtbij zien. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om met de dolfijnen te zwemmen. Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!
Met de kids
Biddinghuizen
Walibi
Walibi is een pretpark voor echte daredevils. Ga hier de strijd aan met je angsten. Of je nu de Goliath, Lost Gravity of Xpress: Platform 13 instapt. Uitdagingen veranderen wie je bent. Durf jij het aan?
Met de kids
Apeldoorn
Julianatoren
Julianatoren in Apeldoorn is een fantastisch kinderpretpark met meer dan 60 leuke thema attracties. Kinderen tussen de 2 en 10 jaar zullen hier de tijd van hun leven beleven. Maak bijvoorbeeld een Dino Tour en kom oog in oog te staan met echte dinosaurussen!
Img4084
Outdoor
Nijkerkernauw / Hulkesteijnse bos
Fietsen & Wandelen
Een mooie lange fiets- of wandeltocht schept rust in je hoofd. Adem de frisse buitenlucht in en neem de omgeving in je op. Eventjes alleen in het hier en nu zitten. Al is het voldane gevoel achteraf ook heerlijk.
Golfen bij vakantiepark
Outdoor
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
Golfen
Wacht, riep iemand dat nu echt? Nee, dat was vast een droom. Golfen vergt heel wat ervaring voordat je het ├ęcht goed kunt, maar misschien zijn de missers wel net zo leuk. Sla een balletje op zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe!