home

Voor de leukste vakantie vlakbij het Veluwemeer!

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Bad Hulckesteijn maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Neem bijvoorbeeld een heerlijke duik in het overdekt zwembad, ga relaxen in de wellness of hou je conditie op peil in de fitnessruimte. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in Brasserie de Vuurtoren.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Img1999zwembad-fitness-wllness-bh-15-07-2017
Water & Fun
Droompark Bad Hulckesteijn
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. De sauna & infraroodcabine en zonnebank wachten geduldig op je.
Img1998zwembad-fitness-wllness-bh-15-07-2017
Water & Fun
Droompark Bad Hulckesteijn
Overdekt zwembad
Met een grote duik of een voorzicht sprongetje. Het overdekte zwembad is er voor iedereen en geeft een hoop plezier. Weer of geen weer, plons er lekker in!
Img4055
Eten en drinken
Droompark Bad Hulckesteijn
Brasserie De Vuurtoren
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht Brasserie De Vuurtoren weer verlaat.
Img4065
Eten en drinken
Droompark Bad Hulckesteijn
Mini-Market
Voor de kleine boodschappen kun je terecht in de Mini-Market op het park.
Img4007
Met de kids
Droompark Bad Hulckesteijn
Speeltuinen
Lekker spelen op het speeltoestel; De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn. Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Img27062000
Met de kids
Droompark Bad Hulckesteijn
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
Met de kids
Droomfabriek
Er is een heleboel leuks te doen in de Droomfabriek voor alle kinderen!
Gooi je hengel uit
Outdoor
Droompark Bad Hulckesteijn
Hengeltje werpen
Gooi je hengel uit op de meest prachtige visplekken. Neem de mooie omgeving in je op, terwijl je rustig wacht op je volgende vangst. Let op: een visvergunning is verplicht!
Img2011zwembad-fitness-wllness-bh-15-07-2017
Actie in de tent
Droompark Bad Hulckesteijn
Fitnessruimte
Sporten geeft je energie. Je start de dag al meteen lekker en geniet daarna extra van de rust om je heen. Maak dus lekker gebruik van onze fitnessapperatuur.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Droompark Bad Hulckesteijn is namelijk voorzien van een gratis supersnel glasvezelnetwerk!