service

Eetsmakelijk allemaal!

Brasserie De Vuurtoren

Klik hier voor de bestelmogelijkheden van Brasserie De Vuurtoren

In verband met de coronamaatregelen is Brasserie de Vuurtoren  op dit moment gesloten. Uiteraard kun je wel een heerlijk diner afhalen. Bestellen kan tot 17.00 uur. Bekijk hier de menukaart voor afhaal. 

In onze prachtige horecagelegenheid Brasserie De Vuurtoren kun je genieten van een lekker hapje en drankje en tegelijkertijd de schitterende omgeving in je opnemen. De brasserie ligt aan het water en beschikt over stijlvol zonneterras dat zeer sfeervol is ingericht. Je vindt hier ook diverse heerlijke loungeplekken. Gastvrijheid, een huiselijke sfeer en fantastisch eten. Daar staat Brasserie De Vuurtoren voor.

Een hapje eten
Start de dag met een heerlijk kopje koffie met vers gebak. In de middag serveren wij een heerlijke lunch en in de avond heb je de keuze uit diverse gerechten voor een diner.

De menukaart biedt een variatie aan gerechten en verrassende combinaties. Wij werken met verse en huisgemaakte producten. Laat je adviseren door onze gastvrouw voor een bijpassende wijn voor een optimale beleving!

Naast de reguliere kaart heeft Brasserie De Vuurtoren vaak specials naast de menukaart. Er worden ook regelmatig speciale avonden georganiseerd met smaakvolle seizoensgerechten.                                                                                                        
Trouwlocatie
Brasserie De Vuurtoren is tevens een officiële trouwlocatie en vergaderlocatie. Geef elkaar het ja-woord op deze romantische locatie en vier dit met een feestelijke borrel met bruidstaart en/of receptie, gevolgd met een 5-gangen diner, buffet of een luxe barbecue.

Houden jullie van een feestje? Het is mogelijk om de brasserie exclusief af te huren voor een feestavond om jullie trouwdag compleet te maken! Brasserie De Vuurtoren biedt je vele mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag:       gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:     Gesloten

Donderdag:    17.00 - 19.00 uur voor afhalen

Vrijdag:       17.00 - 19.00 uur voor afhalen

Zaterdag:     17.00 - 19.00 uur voor afhalen

Zondag:     17.00 - 19.00 uur voor afhalen

 

Contact:
T: 033 744 0095

Bekijk foto's