Nieuw vakantiepark in Nederland

Prachtig gelegen aan het water van het Nijkerkernauw vind je Droompark Bad Hulckesteijn. Bad Hulckesteijn is een nieuw vakantiepark in Nederland en behoort tot de Droomparken. Hier vind je alles voor een fantastische vakantie! Geniet tijdens de warme dagen aan het water van bijvoorbeeld het Veluwe- of IJsselmeer of ga er lekker een dagje op uit, want in de buurt is van alles te doen voor jong en oud.

Raap je moed bij elkaar en stap in één van de gave achtbanen in attractiepark Walibi of de Julianatoren in Apeldoorn. Liever van de natuur genieten? Een mooie lange fietstocht door Nijkerkernauw of het Hulckesteijnse bos is echt een Aanrader!

Watersport op het IJsselmeer

Het IJsselmeer is naruurlijk ideaal voor de watersportliefhebber. Je kunt er heel goed vissen, maar ook kitesurfen kan heel goed op het grote meer. Heb je je duikbrevet? Dan kun je ook heel goed sportduiken in het meer. Maar natuurlijk kun je er ook heel goed zwemmen. Kortom, vanaf het nieuwe vakantiepark in Nederland lig je zo in het IJsselmeer!

Wat is er op het park te doen?

Ook wanneer je er voor kiest om er niet op uit te gaan hoef je je op ons nieuwe vakantiepark in Nederland geen moment te vervelen. Zo kun je op ons park onder andere genieten van:

Wanneer jij je vakantie viert op Droompark Bad Hulckesteijn slaap je gegarandeerd in een spiksplinternieuwe accommodatie. Of je nu met een groep vakantie komt vieren of gezellig met  z’n tweetjes, bij Droompark Bad Hulckesteijn hebben we gegarandeerd een geschikt verblijf voor jou!

Een recreatiewoning kopen

Natuurlijk is het huren van een recreatiewoning op Droompark Bad Hulckesteijn een goed idee. Maar wist je dat je ook recreatiewoningen kunt kopen op het Droompark? Veel van de recreatiewoningen die je op het park ziet zijn te koop. De mooiste vakantiehuizen voor een hele goede prijs. Denk bijvoorbeeld aan het Beach House. Dit mooie vakantiehuis heeft een moderne uitstraling en is geschikt voor 4 personen. Of kies voor de Cube la Mer. Deze prachtige vakantiewoning is de ideale plek om jouw vakantie door te brengen. 

Rendement uit je recreatiewoning

Als je een recreatiewoning koopt, heb je ook nog eens heel veel rendement. Doordat je de btw terug kan vragen, heb je meteen al voordeel. Ook kun je je recreatiewoning heel goed verhuren. Dit gaat met behulp van professionele verhuursystemen, en je hoeft hier zelf niet naar om te kijken. Daarnaast is het ook een hele veilige investering. Zelfs veiliger dan banksparen en beleggen, wordt vaak gezegd.

Bekijk hier het aanbod koopwoningen op Droompark Bad Hulckesteijn

Wat is een mooi nieuw vakantiepark voor stellen?

Bad Hulckesteijn is een nieuw vakantiepark in Nederland. Er zijn diverse accomodaties geschikt voor stellen, met name de stijlvole studio is erg in trek bij stellen.

Wat is een nieuw vakantiepark vlak bij het IJsselmeer?

Bad Hulckesteijn is een nieuw vakantiepark vlakbij het IJsselmeer en het Veluwemeer. Benieuwd naar wat er te doen is in de omgeving?