bekijk ander park
ONTDEK DE NATUUR
..wat is het hier mooi
Omgeving overzicht

Natuur

Kiest u voor een vakantie op de Veluwe, dan wordt u omgeven door prachtige bossen en uitgestrekte natuurgebieden. U komt helemaal tot rust als u wandelt of fietst langs de prachtige paden en door de gezellige dorpjes in de omgeving.

Nijkerkernauw

Het park is direct gelegen aan het water van het Nijkerkernauw. Dit prachtige randmeer biedt de mogelijkheid voor diverse watersporten zoals wakeboarden, kitesurfen en waterskiën. In de aangrenzende jachthaven bestaat de mogelijkheid tot aanmeren van uw boot.

Nijkerkernauw

Hulkesteijnse bos

Een uniek bosgebied dat eind jaren 70 is aangelegd. Het vormt samen met het Horsterwold en de Stille Kern het grootste aaneengesloten loofbos van Nederland. 

Meer informatie

Hulkesteijnse bos

Recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn

Uniek gelegen, met een schitterend landelijk uitzicht op de Flevopolder. Er zijn prachtige zandstranden waar u heerlijk kunt zonnen en zwemmen in het ondiepe water van het Nijkerkernauw.

Recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn

Wandelen en fietsen

De afwisselende omgeving van Bad Hulckesteijn is een heerlijkheid voor de wandel- en fiets liefhebbers. De vele routes leiden u langs prachtige plekken, gezellige dorpjes, uitgestrekte bossen, maar ook een rondje langs het Nijkerkernauw is zeker de moeite waard! Bij onze receptie informeren we u graag verder.

Wandelen en fietsen