Open dagen bij Droompark Bad Hulckesteijn: zaterdag 20 juni & zondag 21 juni

Ontdek dit prachtige Droompark aan het water met eigen jachthaven

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. 

Bezoek de open dagen op Droompark Bad Hulckesteijn op zaterdag 20 juni & zondag 21 juni. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om het park, de woningen en de faciliteiten te bekijken. Onze accountmanagers staan jou graag te woord om je alles te vertellen over dit prachtige Droompark aan het water van het Nijkerkernauw. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.

Maak alvast kennis met Droompark Bad Hulckesteijn

Graag nemen wij jou mee op een virutele tour over het park en in de woningen zodat jij het park alvast kan ontdekken en de woningen bekijken. Tijdens de open dagen op 20 & 21 juni kun je dan de woningen in het echt komen bekijken. 

Ontdek het park

Bekijk de woningaanbod

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park.
Virtuele tour Bad Hulckesteijn
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Bad Hulckesteijn geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Zaterdag 20 juni & zondag 21 juni

Open dagen Droompark Bad Hulckesteijn

Ontdek het luxe Droompark Bad Hulckesteijn, prachtig gelegen aan het water met eigen jachthaven

Het nieuwe luxe vakantiepark 'Bad Hulckesteijn' is beslist het overwegen waard. Vanwege de perfecte ligging aan het water en de ligging naast de jachthaven, is het park nu al ongekend populair! Kom zelf kijken en laat je inlichten over de mogelijkheden die er nog zijn voor jou! Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, varen met de boot, watersporten, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot moderne cube-woningen, tot royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark Bad Hulckesteijn. Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Bert van Baekel, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. 

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Ontdek Droompark Bad Hulckesteijn

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark Bad Hulckesteijn. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan. Tijdens de open dagen, op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni, kun je de woningen zelf komen bekijken. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen van het RIVM.  

Het woningaanbod op Droompark Bad Hulckesteijn is groot en divers. Van leuke comfortabele chalets tot luxe cube-woningen en royale groepsvilla's vanaf 8 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses en natuurlijke Beach Houses.

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Bad Hulckesteijn. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Bezoek dan de open dagen of vraag de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Bekijk het woningaanbod

Plan jouw afspraak

Adresgegevens

Droompark Bad Hulckesteijn

Hulckesteijn 3 
3861 MZ Nijkerk

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?