Droompark Bad Hulckesteijn in het voorjaar van 2020

Omdat je graag investeert in iets moois

Kijk uit over het water van het Nijkerkernauw

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen in het voorjaar van 2020. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Het nieuwe luxe vakantiepark 'Bad Hulckesteijn' is beslist het overwegen waard. Vanwege de perfecte ligging aan het water en de ligging naast de jachthaven, is het park nu al ongekend populair! Kom zelf kijken en laat je inlichten over de mogelijkheden die er nog zijn voor jou!

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Open dagen op Droompark Bad Hulckesteijn

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Bad Hulckesteijn! 

Kom inspiratie opdoen, je kunt een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

In het voorjaar van 2020 worden de open dagen georganiseerd. Je bent van harte welkom tijdens dit leuke weekend! Natuurlijk ben je ook gewoon het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen maar dit weekend wil je niet missen.

 

Adresgegevens

Droompark Bad Hulckesteijn

Hulckesteijn 3 
3861 MZ Nijkerk

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!