Droompark Bad Hulckesteijn

Open dagen op Droompark Bad Hulckesteijn: zaterdag 3 & zondag 4 oktober

Ontdek dit prachtige Droompark aan het water met eigen jachthaven

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu de vraag naar binnenlandse vakanties toeneemt. Een perfect moment om te investeren in jouw eigen recreatiewoning voor eigen gebruik, verhuur met mooi rendement of een combinatie van beide.

Bezoek de open dagen op Droompark Bad Hulckesteijn op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om het park, de woningen en de faciliteiten te bekijken en jou te laten informeren over de aankoop van jouw recreatiewoning. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek de open dagen op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt de moeite waard is. 

Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om een afspraak te maken een van onze verkoopadviseurs tijdens de open dagen of op een moment dat jou uitkomt. Onze verkoopadviseurs staan jou graag te woord om je alles te vertellen over dit prachtige Droompark aan het water vlakbij het Veluwemeer.  

Ontdek het park

Bekijk de woningaanbod en woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park.
Virtuele tour Bad Hulckesteijn
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Bad Hulckesteijn geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober

Open dagen Droompark Bad Hulckesteijn

Ontdek het luxe Droompark Bad Hulckesteijn, prachtig gelegen aan het water met eigen jachthaven

Het nieuwe luxe vakantiepark Droompark Bad Hulckesteijn is beslist het overwegen waard. Vanwege de perfecte ligging aan het water en de ligging naast de jachthaven, is het park nu al ongekend populair! Kom zelf kijken en laat je inlichten over de mogelijkheden die er nog zijn voor jou! Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, varen met de boot, watersporten, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot moderne cube-woningen, tot royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark Bad Hulckesteijn. 

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Adresgegevens

Droompark Bad Hulckesteijn

Hulckesteijn 3 
3861 MZ Nijkerk

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op

Plan jouw afspraak met de verkoopadviseur, meld je aan voor de nieuwsbrief of stel jouw vraag!