Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
bekijk ander park

Rendement recreatiewoning

Rendement behalen met uw recreatiewoning

Recreatiewoningen zijn populaire, solide en veilige objecten om in te investeren. U ziet de staat van uw woning, u kunt het bekijken en verbeteren; u weet wat er gebeurt met uw investering. Een prettig gevoel. Zeker als u daarbij ook nog eens een tastbaar en veilig rendement kunt realiseren. Het rendement kan in korte termijn snel oplopen uit een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten. Daarnaast ervaart u op langere termijn ook een waardevermeerdering van uw woning. Uiteraard kunt u zelf ook genieten van uw recreatiewoning.

De recreatiesector geniet al jaren van een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser worden. U hoeft niet langer te wachten op toekomstige ontwikkelingen, want Bad Hulckesteijn is de perfecte locatie! Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de gehele verhuur voor u en hoeft u verder niets te doen dan te genieten van uw opbrengsten!

Solide verhuurorganisatie

Op Bad Hulckesteijn wordt gewerkt met een professioneel en branche bekend verhuursysteem. Beleggen in een recreatiewoning heeft zich inmiddels bewezen veiliger en solider te zijn dan beleggen in aandelen en banksparen. Afhankelijk van het object van uw keuze en de inbreng van eigen geld kan uw rendement al snel oplopen.

De verkoop van de woningen wordt geheel verzorgd door de verkooporganisatie Somnium Recreatie. Somnium Recreatie heeft zich expliciet gespecialiseerd in het investeren en beleggen in recreatiewoningen en kan u daarmee van alle financiële en fiscale informatie omtrent uw investering voorzien. Meer informatie kunt u ook vinden op: www.somniumrecreatie.nl