Vakantie vieren aan het water

Lekker er tussenuit en genieten aan het water. Wie houdt er nou niet van? Of je nu een fanatieke watersporter bent of het gewoon heerlijk vindt om lekker een stukje te varen, een vakantie aan het water is altijd een goed idee. Vakantiepark Bad Hulckesteijn is gelegen direct aan het Nijkerkernauw op de Veluwe vlakbij het IJsselmeer en het Veluwemeer. Op dit nieuwe vakantiepark aan het water geniet je van prachtige nieuwe accommodaties voorzien van alle luxe, Zo geniet je op dit vakantiepark aan het IJsselmeer onder andere van gratis wifi en opgemaakte bedden bij aankomst.

Vakantiehuisje aan het water

Bad Hulckesteijn is gelegen aan het water van het Nijkerkernauw, vanuit hier vaar je zo het IJsselmeer en het Veluwemeer op en geniet je van de prachtige natuur op de Veluwe. Naast varen of watersporten is het natuurlijk ook heerlijk om lekker aan het water te zitten met een drankje of een goed boek.

Een aantal van de accommodaties bij Bad Hulckesteijn liggen direct aan het water en zijn voorzien van een ruim terras met lounge set. Er zijn mooie nieuwe accommodaties  beschikbaar voor zowel grote groepen en families  tot wel 18 personen als voor stelletjes die gezellig met z’n tweeën vakantie willen vieren aan het water

Direct boeken

Waar andere mensen naar zochten

Bad Hulckesteijn is een nieuw vakantiepark en is direct gelegen aan het Nijkerkernauw. Vanuit hier vaart u gemakkelijk naar het Veluwemeer of het IJsselmeer. Benieuwd wat er nog meer te doen is in de omgeving?