verhuur

Luxe en comfortabel | Type CUB4

Cube Exclusif

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Een geweldig rijk gevoel

Ervaar de luxe in onze “Cube Exclusif”. De Cube Exclusif is een uiterst elegante woning die een hoge comfort standaard nastreeft. Dit gaat zowel letterlijk als figuurlijk op, met het verhoogde plafond van circa 3 meter! ;-)

De Cube Exclusif is onder architectuur gebouwd. De pijlers stijlvol, exclusief en comfort vormde het uitgangspunt voor de bouw. De hoge raampartijen, ruime woonkamer en grote schuifpui die toegang verlenen naar het ruime terras, zorgen ervoor dat jij je vakantie spendeert met een geweldig rijk gevoel.

De Cube Exclusif is voorzien van: 

  • Twee slaapkamers met twee boxsprings;
  • Keuken met vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat (filter of Senseo);
  • Badkamer met douche, wastafel;
  • Apart toilet;
  • Ruim terras met sfeervolle buitenhaard.
Luxe en comfortabel | Type CUB4
Cube Exclusif
Aantal personen: 4 Aantal slaapkamers: 2

Woning C027 heeft een jacuzzi voor een optimaal ontspannen vakantie! Hierdoor is de tweede slaapkamer echter wel voorzien van een 'cross-over' stapelbed, waarbij alleen de voeteinden elkaar overlappen.

Woning C014 beschikt over een kookeiland en is geschikt voor 5 personen. In de eerste slaapkamer vindt u 2 eenpersoonsbedden. In de tweede slaapkamer vindt u 1 eenpersoonsbed en 1 stapelbed.

Woning C022 én C047 beschikken over een kookeiland.

Woning C047 heeft geen buitenhaard, zoals andere Cube Exclusif woningen. Deze woning beschikt wel over een kookeiland.

Wanneer u één van deze woningen graag wilt boeken, kies dan voor de optie "locatie kiezen" in het online boekingsproces. Wanneer u geen locatiekeuze maakt, krijgt u een willekeurige woning uit dit type toegewezen.