alle verkoopwoningen

Een stevige basis voor rendement

Unique

Woning: € 79.500,-exclusief BTW/ Kavel: huurprijs per jaar op aanvraag/ Aantal personen: 4

De Unique is een veelgevraagd chalettype vanwege zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. De mooie balans tussen traditionele vormen, onderhoudsvriendelijke materialen en een speelse, naar uw eigen hand te zetten, indeling maken de Unique tot een recreatiewoning waar u uw voordeel mee kunt doen.

Opmerkingen

De woning heeft een robuuste no-nonsense uitstraling, vanwege zijn traditionele bouw en rechte vormen. Het unieke zit hem in de vele extra’s die de waarde van de recreatiewoning kracht bij zetten. De Unique heeft duurzame gevelbekleding, kunststof kozijnen en voldoet aan alle isolatienormen. De Unique is in meerdere indelingsvarianten verkrijgbaar en kan met een erker worden uitgevoerd. Met al zijn flexibiliteit is een stabielere belegging nauwelijks denkbaar.

Extra's

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Bekijk plattegrond
Bekijk foto's

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?