alle verkoopwoningen

zowel binnen als buiten een verademing

Veranda

Woning: € 139.500,-inclusief BTW/ Kavel: € 75.000,- k.k.of€ 6.000,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 6

Veranda, zowel buiten als binnen een verademing!

De Veranda is een uniek, traditioneel chalet. Door de opbouw van onderhoudsvriendelijke materialen, de ruime, naar uw eigen hand te zetten, indeling en de prachtige uitstraling van dit chalet is de Veranda een trendsetter in zijn soort. Door het gebruik van duurzame materialen staat het chalet garant voor generatie-op-generatie recreatie plezier.

Opmerkingen

De woning heeft een robuuste, rijke uitstraling door zijn vele raampartijen en prachtige luifel. Het chalet beschikt over 2 zijden met openslaande deuren, waardoor er aan beide kanten een terras aangelegd kan worden zodat u altijd van de zon en het prachtige uitzicht kan genieten. De Veranda heeft duurzame gevelbekleding, kunststof kozijnen en voldoet aan alle isolatienormen. Daarnaast beschikt de woning over een mooi afgewerkte keuken die van alle gemakken is voorzien. De Veranda is in meerdere indelingsvarianten verkrijgbaar voor zowel 4 als 6 personen!

Extra's

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats. De luifel aan de voorzijde van de woning is voorzien van spots, waardoor u 's avonds een heerlijk sfeertje kunt creëren en lang kan genieten van uw fraai aangelegd tuin. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?