home

Voor de leukste vakantie aan de Zeeuwse kust!

De faciliteiten voor je op een rij

Gasten van BadmeerSee maken gebruik van de diensten en faciliteiten van het nabijgelegen Droompark Schoneveld (Schoneveld 1, Breskens) 

Droompark Bad Meersee is ideaal gelegen aan de Zeeuwse kust. Met de mooiste stranden op korte afstand kan je je gedachten even helemaal op nul zetten. Ook de kinderen hebben de tijd van hun leven aan het strand en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Breskens -schoneveld (1150)
Water & Fun
Droompark Bad Meersee
Strand en zee
DroomPark Bad MeerSee bevindt zich op fietsafstand, en voor de echte sportievelingen zelfs op loopafstand, van het strand! Strijk neer op een van de mooie strandpaviljoens en geniet van het heerlijke ruisende geluid van de zee.
Met de kids
Droompark Bad Meersee
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven! Kijk voor het actuele programma op onze app.
Img1999
Extra plezier
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de lobby kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week. Hier kun je ook e-choppers, skelters en elektrische fietsen huren.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droompark Bad Meersee
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Droompark Bad MeerSee is voorzien van een gratis en snelle internetverbinding.