home

Trek erop uit!

Verken het rustgevende Zeeuwse land

Wij hebben een aantal superleuke activiteiten in de omgeving voor je geselecteerd. Hier krijg je gegarandeerd weer frisse energie van! Struin in Zeeuws-Vlaanderen bijvoorbeeld over de uitgestrekte zandstranden en mooie duinen.

Tevens ligt België vrijwel om de hoek. Sla een bezoekje aan onze Zuiderburen dus ook zeker niet af. Da's namelijk veel te plezant!

Keuze genoeg

Ontdek
Brugge
Biertje in Brugge
Waar kun je beter lekkere speciaalbiertjes drinken dan in een sfeervolle bruine kroeg in België? Brugge is hier natuurlijk geen uitzondering op. Keuze genoeg hier! Welke zotte keuze maakt gij?
Ontdek
Breskens
Een visje uit Breskens
Breskens en vis zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het vissersdorp puilt uit van het grote aantal visrestaurants. Visliefhebbers genieten hier heerlijk van een lekker vers visje. Maar Breskens heeft nog veel meer te bieden.
Ontdek
Sluis
Struinen in Sluis
Het Bourgondische Sluis staat bekend om het enige Belfort in Nederland wat hier gevestigd is en het grote winkelaanbod. Een heerlijke stad waar je cultuur en winkelen mooi met elkaar kunt combineren.
Zeehonden-spotten-op-de-westerschelde
Ontdek
Westerschelde
Zeehonden in de Westerschelde
De zeehondenpopulatie in de Westerschelde blijft nog steeds maar alsmaar groeien. Je kunt de leuke zoogdieren hier dus steeds vaker spotten!
Ontdek
Vrouwenpolder
Neeltje Jans
Neeltje Jans is de perfecte plek om je kennis over de Deltawerken te verhogen. Zonder deze belangrijke bouwwerken zou Nederland voor een heel groot gedeelte onder water staan.
Ontdek
Kastelen
Waan je even in een andere tijd. De tijd van de ridders, jonkvrouwen en rovers. Flaneer door de grote hoge ruimtes van het kasteel of door de uitgestrekte kasteeltuinen. Een heerlijk gevoel.
Met de kids
Vlissingen
Arsenaal Vlissingen
Arrrr, laat de piraat in je naar boven komen! Beleef de avonturen van de stoere piraten die zijn aangespoeld op ‘schateiland Mogi’. Doorsta de piratentest en ga als een echte piraat op avontuur!
Img9972bad-meersee-07-04-2017
Uitjes in corona-tijd
Zeeland
Fietsen & Wandelen
Bepaal je eigen fietsroute met FIKS, het fietsknooppuntensysteem van Zeeland. Het uitstippelen van je eigen fietstocht aan de hand van diverse knooppunten was nog nooit zo gemakkelijk!
Golfen bij vakantiepark
Outdoor
Golfclub Oostburg
Golfen
Golfclub Oostburg beschikt over 18 prachtige holes die zijn gelegen in het domein De Brugse Vaart. Ervaar hier het prachtige karakter dat in de loop der jaren is ontstaan. Het parcours is in totaal 6402 meter lang.
Van Blokart tot Powerkiten
Actie in de tent
Cadzand Bad
Van Blokart tot Powerkiten
Blokarten ofwel strandzeilen is een super avontuurlijke en uitdagende activiteit aan zee. Powerkiten lijkt op vliegeren, alleen zit er een besturingssysteem op van een kite. Beide activiteiten zijn super tof als groepsactiviteit. Geef jezelf over aan de snelheid van de wind!
Shop till you drop
Actie in de tent
Shop till you drop
Je hebt áltijd een goed excuus om te winkelen. Lekker neuzen in alle boetiekjes/vintage winkeltjes om dan net dat ene toffe item eruit plukken waar jij helemaal gelukkig van wordt. Oh, en vergeet natuurlijk niet een goed bakje koffie te drinken tussendoor!
1boudewijnseapark-overview-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Brugge
Boudewijn Seapark
Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge! Geniet van de 3 shows, 30 outdoor- en indoor attracties en het ondiep waterpretpark met 8 glijbanen!
1000074
Dagjes uit met korting
Rondvaart Middelburg
Wilt u de Rijke historie van Middelburg op een unieke manier ervaren, dan is een vaartocht met Rondvaart Middelburg de attractie voor jong en oud.
2015-06-10-zwembad2-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Select Wellness Group
Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen. Dat wilt u toch ook? Met keuze uit meer dan 20 wellnesslocaties, is ook voor u een dag wellness dichtbij.
Dm2-osj-visual-mummies-10x15-liggend-2-update
Dagjes uit met korting
Xpo Center Bruges
Bezoek deze unieke, fascinerende expo over het oude Egypte in hartje Brugge. Ontdek 9 menselijke én dierlijke mummies, alsook meer dan 200 objecten van meer dan 2000 jaar oud!