Samen tegen Corona

Maandag 23 maart jl. heeft de Nederlandse regering aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Een van deze maatregelen is het verbod op bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. Droomparken volgt de aanwijzingen en regels van de Nederlandse regering strikt op wat betekent dat de open dagen op verschillende Droomparken tot 1 juni niet door zullen gaan.

Virtuele open dagen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Omdat het niet mogelijk is om op een van de Droomparken open dagen te organiseren kun je het park virtueel ontdekken en de woningen te bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs om het park te bezoeken, waarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.  

Open dagen Droompark Bad MeerSee: Najaar 2020

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw eigen vakantiewoning in Zeeuws-Vlaanderen

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze inspiratiedagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Kun je niet wachten?

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Maar hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

Wij zien je snel op Droompark Bad MeerSee! 

 

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Ontdek dit prachtige vakantiepark in Zeeland

Open dagen op Droompark Bad Meersee 

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Bad MeerSee! 

Kom inspiratie opdoen in het najaar van 2019 tussen 11.00 uur en 17.00 uur! Je kunt altijd een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten maar dit weekend wil je echt niet missen! Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

Adresgegevens

Droompark Bad MeerSee

Sint Jansdijk 8A
4504 PB Nieuwvliet

Google Maps

Vind ons op Google Maps