Wanneer kom jij naar Droompark Bad Meersee in Nieuwvliet? Een bezoek aan dit heerlijke vakantiepark Zeeland hoort zeker hoog op je to-do lijst. Uitwaaien aan het strand, pittoreske dorpjes bezoeken... er is altijd iets te doen in Zeeland.

Vakantiepark Zeeland 

Bij het Zeeuwse dorp Nieuwvliet ligt ons gezellige vakantiepark Zeeland: Bad Meersee. Boek een heerlijke vakantie in Zeeland en geniet van alles wat de kust te bieden heeft.

Luxe accommodaties

Op Droompark Bad Meersee vind je twee typen luxe accommodaties. Je komt helemaal tot rust in de ruime en sfeervolle accommodaties in een prachtige omgeving. Kom met 4 personen vakantie vieren in de Cube la Mer of kom met 6 personen genieten in de Cube Exclusif.

Nu boeken

Vakantiehuis Zeeland kopen

Het hele jaar genieten van een plekje op ons vakantiepark Zeeland? Bij Droompark Bad Meersee kan je een eigen vakantiewoning kopen. Zo kan je ieder seizoen genieten van een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen!

Meer informatie

Vakantiepark Zeeland

Genieten in Zeeland 

Droompark Bad Meersee is de ideale vakantiebestemming wanneer je op zoek bent naar een vakantiepark Zeeland. Met de fiets sta je zo op het strand en kan je genieten van een duik in de zee of lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling. 

Wil je er een dagje op uit? Kom een speciaalbiertje drinken in Brugge, een visje eten in Breskens of ga een middagje winkelen in Sluis. 

Bekijk al onze tips voor de omgeving