alle accommodaties

Stijlvol comfort | Type C

Cube la Mer

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Heerlijk huiselijk

De prachtige "Cube la Mer" valt op door zijn stijlvolle en robuuste uitstraling. Het onderscheid in deze woning wordt duidelijk gemaakt door zijn opvallende vorm. De vorm van de Cube la Mer creëert zowel ruimte als een aangenaam huiselijk gevoel van beslotenheid.

De kenmerkende raampartijen van de Cube modellen zijn ook zeker in de Cube la Mer goed terug te vinden. De heldere lichtinval, het vrije zicht naar buiten en het hoge plafond geven een prettig ruimtelijk gevoel aan de royale woonkamer. Het stijlvolle interieur sluit hier naadloos op aan en maakt het ultieme vakantiegevoel compleet.

De Cube la Mer is voorzien van: 

  • Keuken met koelvriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en Senseo; 
  • 2 slaapkamers met boxsprings
  • Badkamer met douchecabine en wastafel
  • Apart toilet
  • Schuifpui naar royaal zonneterras

 

WoningBijzonderheden
C081Woning beschikt over afsluitbare berging
C109Woning beschikt over afsluitbare berging
C212Woning beschikt over een wasmachine in de berging die te gebruiken is door gasten

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.