Krijg 10% (extra) korting op jouw vakantie bij Droomparken met de BankGiro Loterij - ook over aanbiedingsprijzen!

Voordelig op vakantie bij Droomparken! 

Exclusief voor deelnemers van de BankGiro Loterij: 10% (extra) korting op een verblijf op een van de 14 prachtige parken van Droomparken. De vakantieparken bevinden zich op de mooiste locaties in Nederland, zoals de Veluwe en de Maasduinen in Limburg. Fietsen, wandelen, lezen, lekker eten... dat wordt gegarandeerd genieten!

Boek dus nu je vakantie bij één van de 14 Droomparken op de mooiste plekjes in Nederland en krijg 10% (extra) korting op de verblijfskosten* met jouw BankGiro Loterij code. De actiecode kun je terug vinden op de website van de BankGiro Loterij. Je kunt de kortingscode invoeren in de laatste stap van het online boekingsproces, de korting wordt automatisch berekend. 

Boek hier jouw vakantie

Jouw vakantie bij Droomparken

Wij verwennen al onze gasten met opgemaakte bedden (indien de richtlijnen van de RIVM dit toelaten), handdoeken en keukenpakket bij iedere boeking. Geniet van de luxe en laat je lekker verwennen, het is tenslotte jouw vakantie. 

Nederland bruist van de mooie plekjes met leuke voorzieningen en activiteiten om een fantastische vakantie te beleven. Er lekker even tussenuit met vrienden of familie. Even weg, even genieten! En waar kun je dat beter doen dan bij Droomparken? Onze Droomparken bevinden zich op zorgvuldig geselecteerde locaties in Nederland, in prachtige natuurgebieden op unieke stukjes Nederland.

Boek hier jouw vakantie

Wat moet je doen om jouw vakantie voordeel te verzilveren?

  • Boek online jouw vakantie op één van de 14 Droomparken in Nederland
  • In het veld 'kortingscode' (in de allerlaatste stap van het boekingsproces) kun je de actiecode BGL0110H invullen en jouw korting wordt automatisch berekend.
  • De code geeft 10% (extra) korting op de verblijfskosten, ook als er al aanbiedingsprijzen zijn!
  • De korting is niet inwisselbaar voor contanten en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties.
  • De kortingscode is van toepassing op verblijven t/m 03-01-2021 en is in te wisselen tot 31-10-2020.
  • Algemene actievoorwaarden zijn van toepassing.

 

Locaties Droomparken
Waar ga jij heen?
  • Op de Veluwe, aan de kust, in Noord-Holland of het mooie Limburg.