Bungalow te koop op de Veluwe

Droompark Beekbergen is de ideale vakantiebestemming op de Veluwe. En jij kan onderdeel uitmaken van dit mooie vakantiepark in de natuur. Want wist je dat er bungalows te koop zijn op Droompark Beekbergen?

Luxe bungalow te koop

Op Droompark Beekbergen zijn luxe bungalows te koop. De een is voorzien van een hot-tub, de ander heeft wat minder luxe. En dat maakt een bungalow kopen op Droompark Beekbergen zo leuk: er is voor iedereen een goede optie! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Unique Bungalow? Deze luxe bungalow is van alle gemakken voorzien. Zo heeft hij een keuken met luxe inbouwapparatuur, kunststof kozijnen en een mooi en ruim terras. 

Fijne extra's

Als je de bungalow Unique koopt, dan komen er nog een aantal extra's bij. Zo is deze bungalow gelegen op een ruim kavel naast één van de waters van het park. Er is een mooie parkeerplaats aanwezig en misschien wel het belangrijkste... Deze bungalow kan goed verhuurd worden. Dus je weet zeker dat je rendement haalt uit je investering. En dat maakt dit zo'n ideale bungalow.

Tiny house kopen?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de tiny houses. Deze compakte woningen lijken misschien klein, maar zijn stiekem toch uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijk vakantie te kunnen vieren. En bij Droompark Beekbergen heb je maarliefst keuze uit twee verschillende tiny houses.

Verschillende tiny houses

Het eerste type tiny house is geschikt voor twee personen en volledig elektrisch ingericht. Je hebt dus geen gas (wat je ook niet nodig zal hebben). De woning grenst met een binnenplaats aan andere tiny houses, waar ze een gezamenlijke barbecue en hot tub delen. 

Het tweede type tiny house heeft de uitstraling van een blokhut. Dit type is iets ruimer, waardoor er plaats is voor 4 personen. Ook dit type is volledig elektrisch en beschikt over een gezamenlijke binnenplaats. Je kunt dus gezellig vakantie vieren met zijn vieren, maar ook met je buren.

Koop nu nog een bungalow

Op dit moment hebben we nog een aantal type bungalows te koop staan. Dat betekent dat je nu nog kan profiteren van een goede deal.

Het aanbod