bekijk ander park
Faciliteiten overzicht

Sporten en spelen

Een balletje slaan, lekker klimmen en klauteren of gewoon vanaf een terrasje toekijken! Hoe u uw vakantie indeelt bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. In ieder geval is er van alles te doen!

Skelterverhuur

Op ons park kunt u voor de kinderen allerlei skelters huren waarmee ze heerlijk het park kunnen verkennen. Het tarief per uur kunt u vinden onder 'Fietsverhuur'. Per object (skelter/bolderkar) wordt er €10.00 borg in rekening gebracht. Wij willen u verzoeken zich bij de receptie te melden wanneer u de skelter/bolderkar terug komt inleveren.

Bekijk foto's

Skelterverhuur

Tennisbaan

Wilt u uw tennisspel in de vakantie ook graag bijhouden of mag u graag aan uw conditie werken? Op onze all-weather tenniscourt kunt u altijd een balletje slaan.

Bekijk foto's

Tennisbaan

Jeu de boulesbaan

Op onze jeu de boulesbaan heeft u alle ruimte om een lekker spelletje jeu de boules te spelen.  Doet u ook mee samen met familie en vrienden? De jeu de boulesbaan bevindt zich naast het terras van De Beverplaats. Er staat een telbordt en een ballenset kunt u ophalen bij de receptie!

Bekijk foto's

Jeu de boulesbaan

Fitness/Sportruimte

Wilt u ook tijdens uw vakantie helemaal in vorm en conditie blijven. Dan nodigen wij u uit in onze fitness-/sportruimte om lekker te komen sporten.

Bekijk foto's

Fitness/Sportruimte

Diverse speeltoestellen

Verspreid over ons park vindt u tal van speeltoestellen waar de kinderen gerust kunnen spelen.  Klimmen, klauteren, glijden of in de zandbak. Het kan allemaal.

Bekijk foto's

Diverse speeltoestellen

Tafeltennistafel

Speel een intensief potje tafeltennis op onze tafeltennistafel! Deze is te vinden bij Ingang Rood. Er is een extra spelset aanwezig bij de receptie.

Bekijk foto's

Tafeltennistafel

Animatie

Het recreatieteam zorgt voor een programma vol leuke sport- en spelactiviteiten. Deze zal er zijn met Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, Herfstvakantie, Kerstvakantie en in de zomervakantie. Wanneer er animatie is, is het programma hiervan te vinden bij 'omgeving' ..'evenementen'.

Evenementen Bekijk foto's

Animatie

Game room

Er gaat niks boven een spelletje tafeltennis of tafelvoetbal. In de game room kan je strijden tegen familie en vrienden om te laten zien dat jij het beste bent! In de game room staan een tafeltennis- en voetbaltafel. Balletjes hiervoor kunt u lenen bij de receptie of Restaurant Het Jachthuis. Er is een extra spelset voor het tafeltennissen aanwezig bij de receptie.

Bekijk foto's

Game room