Vaak vier je vakantie met je gezin of een kleine groep vrienden, maar soms ga je op vakantie met familie of een grote groep. Dan kun je meerdere accommodaties huren, maar een grote villa waar iedereen kan overnachten is natuurlijk veruit het gezelligste. Op DroomPark Beekbergen beschikken wij over meerdere groepsaccommodaties op de Veluwe. In onze groepsaccommodaties kun je wel met 24 personen verblijven.

Wist je dat je ook een groepsaccommodatie op de Veluwe kan huren op:

Groepsaccommodatie op de Veluwe

Op het overwegend uitgestrekte en beboste landgoed van de Veluwe domineert de rust het centrale gedeelte van ons land. Maar wie zoekt naar activiteit en avontuur zit hier zeker ook op de juiste plek. Het op één na grootste natuurgebied van Nederland staat voor ontspanning, uitdaging, avontuur en actief. Deze veelzijdigheid is precies wat de Veluwe tot de ideale vakantiebestemming maakt voor jong, oud of een combinatie. Een groepsaccommodatie leent zich hier uitstekend voor! Samen op de Veluwe de meest gevarieerde gebieden beleven? Je bent van harte welkom op Droompark Beekbergen.

Vakantie met grote groep

Niets is zo gezellig als met een grote groep op vakantie gaan. Met de hele familie een weekendje op familievakantie of met je vriendengroep er een paar dagen tussenuit. Het is erg gezellig om tijdens jullie vakantie op ons vakantiepark in Gelderland te genieten van de omgeving. Ga bijvoorbeeld een dagje eropuit, ontdek wandelend of fietsend de Veluwe of ontdek de culturele steden en dorpen in de omgeving. Zijn jullie op vakantie met een grote groep en met kinderen? Een dagje naar de Julianatoren, het Dolfinarium of Burgers Zoo is altijd goed. Met warm weer is het ook leuk om naar Aquacentrum Malkander te gaan. Hier kunnen jullie lekker zwemmen en van de supersnelle glijbaan.

Groepsaccommodatie op de Veluwe

Alle groepsaccommodaties op Droompark Beekbergen zijn volledig ingericht. De ruime vakantiehuizen zijn geschikt van groepen van 4-24 personen. De groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien om grotere groepen te kunnen herbergen. Middenin een bosrijke omgeving kunnen jullie hier met een grote groep verblijven. De bedden worden voor je opgemaakt, er ligt een uitgebreid keukendoekpakket voor je klaar en in de badkamer vind je diverse toiletartikelen.

Wij willen de Veluwe zelf ervaren!

Groepsaccommodatie op de Veluwe

Vakantiepark Beekbergen

Op ons vakantiepark Beekbergen kan je een comfortabele en luxe groepsaccommodatie op de Veluwe boeken. De vakantiehuizen voor 24 personen zijn van alle benodigdheden voorzien. Vakantiepark Beekbergen biedt je daarnaast nog verschillende faciliteiten aan waar jullie gebruik van kunnen maken. Zo is er een wellness, overdekt zwembad, een gezellig restaurant, snackbar en lunchroom, fitnessruimte en tennisbaan. Ook kinderen kunnen zich uitleven op ons park op de speeltuinen, zandbakken, animatie, skelters en airtrampoline.

Bekijk alle faciliteiten!