Droompark Beekbergen

Open dagen op Droompark Beekbergen: 22 & 23 augustus

Jouw eigen vakantiewoning midden in het bos op de Veluwe

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu de vraag naar binnenlandse vakanties toeneemt. Een perfect moment om te investeren in jouw eigen recreatiewoning voor eigen gebruik, verhuur met mooi rendement of een combinatie van beide.

Bezoek op zaterdag 22 en zondag 23 augustus de open dagen op Droompark Beekbergen en ontdek dit prachtige, bosrijke park op de Veluwe. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op het park, de faciliteiten en je te laten informeren over de aankoop van jouw recreatiewoning. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen op zaterdag 22 en zondag 23 augustus. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt de moeite waard.

Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om een afspraak te maken een van onze verkoopadviseurs tijdens de open dagen of op een moment dat jou uitkomt. Onze verkoopadviseurs staan jou graag te woord om je alles te vertellen over dit prachtige Droompark in de Veluwse bossen.  

Ontdek het park

Bekijk het woningaanbod en woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een kijkje op het park, de faciliteiten en woningen
Virtuele tour Beekbergen
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Beekbergen geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Zaterdag 22 augustus & zondag 23 augustus

Open dagen op Droompark Beekbergen

Ontdek dit prachtige Droompark in de Veluwse bossen vlakbij Apeldoorn

Droompark Beekbergen biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Mooi en rustig gelegen in de bossen van de Veluwe. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot royale villa's tot speciale woningen voor minder-validen. Het is allemaal te vinden op Droompark Beekbergen. 

Ontdek het woningaanbod

Vraag jouw informatiebrochure aan

Maak een afspraak met de accountmanager

Adresgegevens

Droompark Beekbergen

Hoge Bergweg 16
7361 GS Beekbergen

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op

Plan jouw afspraak met de accountmanager, meld je aan voor de nieuwsbrief of stel jouw vraag!