Recreatiewoning kopen op de Veluwe

Steeds meer Nederlanders beseffen dat een recreatiewoning kopen een goede investering is. Voor verhuur of wellicht voor jezelf. Misschien een combinatie van beide? Deze manier van investeren is leuker en veiliger dan bijvoorbeeld beleggen en ouderwets banksparen. 

Droompark Beekbergen ligt verscholen op de Veluwe midden tussen de plaatsen Beekbergen en Loenen. Onder de Veluwse bomen vind je onder andere Tiny Houses, prachtige chalets en riante vakantievilla's. Waan je alvast voor even op dit prachtige park middels de 360o virtuele tour Beekbergen. 

Aantrekkelijke inverstering

Dat een recreatiewoning kopen een aantrekkelijke investering is mag duidelijk zijn. Maar dat het soms spannend of onduidelijk kan zijn begrijpen wij maar al te goed. Daarom dat wij jou bij Droomparken de garantie geven op veel zekerheden. Jij investeert namelijk in iets moois. Daarom willen wij ook investeren in jou! Zo kun je bijvoorbeeld komen logeren om een recreatiewoning uit te proberen. 'Logeren en proberen' is slechts een van de zekerheden die wij bieden. 

Laat mij de "10x zeker weten" van Droomparken zien!

Recreatiewoning kopen, dat is pas duurzaam!

Oke, een recreatiewoning kopen is dus aantrekkelijk. Het is concrete, eenvoudige, tastbare en een duurzame belegging. Vanaf het moment dat het van jou is zal de waardevermeerdering en het rendement starten. De inkomsten en opbrengsten van de verhuur van jouw investering zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting. En wist je dat Droomparken jou de verhuur van jouw recreatiewoning volledig uit handen neemt? Zo heb je zelf alle vrijheid en veel minder zorgen. Kom je zelf ook een keer genieten van je nieuwe recreatiewoning op de Veluwe?

Vragen? Neem contact met ons op.

 

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Recreatiewoning kopen op de Veluwe