Tiny house kopen op Droompark Beekbergen

Op Droompark Beekbergen kun je iets mooie kopen: Tiny Houses. Deze huisjes zijn misschien klein, maar van alle gemakken voorzien. En een Tiny house kopen is ook nog eens een hele slimme investering. Met de krappe woningmarkt wordt vastgoed steeds schaarser. En wat schaars is, stijgt in waarde. Dit is dus hét moment om te investeren in een Tiny house.

Een weloverwogen beslissing

Natuurlijk is het kopen van een Tiny house niet iets wat je zomaar doet. Je wilt hier even over nadenken voordat je de knoop doorhakt. Daarom krijg je bij Droomparken alle tijd om de ideale vakantiewoning uit te zoeken. We gaan een lange termijn relatie aan, dus we willen er zeker van zijn dat jij de juiste keuze maakt.

Tiny house kopen = duurzaam beleggen

Het kopen van een Tiny house is een duurzame belegging. Zoals al eerder genoemd zijn schaarse producten waardevoller, en stijgt de waarde van het tiny house daardoor. Maar je hebt ook direct rendement uit je investering. je kunt namelijk de 21% BTW terugvorderen tijdens de belastingaangifte. Ten slotte heb je alle vrijheid als het aankomt op je Tiny house. Je kunt er voor kiezen de woning te verhuren, maar je kan er ook heel goed zelf verblijven. En als je je woning wilt verhuren, wordt dit verzorgd door Droomparken. Je hoeft er dus niet naar om te kijken.

Nieuwe woningen in aanbouw

Wist je dat de Tiny houses ontzettend populair zijn? Zo populair zelfs, dat de eerste Tiny houses op Droompark Beekbergen al uitverkocht zijn. Maar dat betekent dat er nieuwe gebouwd gaan worden. Je weet dus zeker dat je een spiksplinternieuwe vakantiewoning koopt. En je zit midden op de Veluwe, dus aan rust, ruimte en genieten geen gebrek.

Waarom een Tiny house kopen?

Maar wat heeft een Tiny house zoal te bieden? Nou, heel veel. De woning is geschikt voor 2 personen, met uitbreiding naar 4 bij gebruik van de slaapbank. De woning is volledig elektrisch. Geen gehannes met gas dus. De begane grond beschikt over een badkamer, zithoek en keuken. De Vide is via een trap te bereiken en beschikt over een tweepersoonsbed. De woning grensd aan een gedeelde binnenplaats met barbecue en hottub. Genieten met de buren is dus een must.

Vakantie in een prachtige omgeving

Naast het feit dat een Tiny House de ideale vakantiewoning is, is deze ook nog eens gelegen in een van de mooiste gebieden van Nederland. De Veluwe beschikt over ontzettend veel mooie wandel- en fietsroutes. Je kunt hier gerust een paar dagen heerlijk wandelen zonder een pad vaker te bewandelen. Ook het Kröller-Müller museum dat je op de Veluwe kan vinden is een uitstapje dat je gemaakt moet hebben als je in de buurt bent. Dit museum beschikt over allerlei beroemde kunstwerken van onder andere Vincent van Gogh. 

Bekijk nu het aanbod

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bekijk dan nu de beschikbare woningen. Kom je er niet meteen uit? Geen probleem. Bij Droomparken heb je de mogelijkheid om te komen logeren, om zo de woning te proberen (logeer en probeer). ZO weet je altijd of je de juiste keuze gaat maken!

Bekijk hier het aanbod